Etusivu / Löydä apua / Anu Jylhä

Anu Jylhä

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Psykoterapeutti (Kela), erityistason perheterapeutti, paripsykoterapeutti ja seksuaalineuvoja, NLP-Practitioner. Perheterapiakoulutus painottui kriiseihin ja traumoihin. Kela-pätevyys pari- ja perheterapiaan. Työskentelyni painottuu vahvasti tunteiden kohtaamiseen, asiakasta kunnioittaen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Tarjoan lyhyttä ja pidempikestoista psykoterapiaa henkilöille, joilla on taustallaan vaikeita kokemuksia, nykyisessä elämäntilanteessa kuormitusta tai muista syistä johtuvia psyykkisiä oireita.
Olen myötätuntoinen, salliva ja luotan jokaisen omaan uskallukseen tutkia omaa elämäänsä.
Uskon ihmisten kykyyn päästä eteenpäin haastavissa tilanteissa kohdaten niihin liittyvät tunteet.

Mitä istunnoillani tehdään

Tunnekeskeisen pariterapian hyödyntäminen pariterapiassa on ollut erittäin mielekästä. Tunnekeskeinen pariterapia mahdollistaa tunneyhteyden palautumisen/saavuttamisen ja näinollen parisuhteen vuorovaikutuksen tasapainottumisen.
Käytän työskentelyssäni myös keho-mieli –yhteyden huomioimista, joka tarkoittaa sitä, että voidaan puhumisen lisäksi työskennellä kehollisin menetelmin. Tässä huomiota kiinnitetään kehotietoisuuteen sekä sanattomaan vuorovaikutukseen, jolloin psykoterapiasuhteessa keskitytään vuorovaikutteiseen tunnesäätelyyn. Tavoitteena asiakkaan itsesäätelytaitojen kehittyminen.
Seksuaalineuvonnassa saat apua sukupuolielämään liittyviin pulmiin. Vastaanotolla keskustellaan seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista, määritellään millaista muutosta asiakas hakee ja miten tähän tavoitteeseen voitaisiin päästä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Adoptio & sijoitus Persoonallisuushäiriöt Lastensuojelun asiakkaat
Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilökäynti
45 min
80 €*
Yksilökäynti/Parikäynti
60 min
95 €*
Yksilökäynti/Parikäynti
90 min
150 €*
Parisuhdekatsastus
(Sisältää parisuhdetyytyväisyyskartoituksen, valmennuksen ja lisämateriaalin)
160 €