Etusivu / Löydä apua / Antti Jurvanen

Antti Jurvanen

Psykoterapeutti, Terveydenhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Hämeenlinna, Hämeenlinnan keskusta
Hämeenlinna, Hämeenlinnan keskusta
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Parit Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 21.1.-21.2.
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen helposti lähestyttävä, luotettava, rauhallinen, perheterapia ja ratkaisukeskeisen yksilöterapiakoulutuksen käynyt terapeutti ja minulla on pitkä ja laaja kokemus terveydenhuoltoalan eri sektoreilta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Skeematerapia Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Kriisit ja traumat Mindfulness Neuropsykiatrinen valmentaja Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Olen ihmisiä arvostava, rauhallinen ja valmentavan, tutkivan työotteen omaava terapeutti. Tarvittaessa olen aktiivinen ja tietoa jakava. Puolueettomuus ja tasa-arvoisuus on minulle tärkeää. Samoin inhimillisyys ja helposti lähestyttävyys. Minulla on pitkä ja laaja terveydenhuoltoalan kokemus ja koulutus ja se auttaa ymmärtämään niin somaattisia kuin mielenterveyspuolen ongelmia ja asioita.

Mitä istunnoillani tehdään

Vuorovaikutteinen keskustelu on pääosa työtapaani, lisäksi käytän mielellään fläppitaulua asioiden kuvaamisessa, kysymyskaavakkeita, tietopohjaisia artikkeleita (joita voi jakaa asiakkaille) ja tarvittaessa nykytekniikkaa, kuten videoita. Mikäli asiakas siihen suostuu, myös kotitehtävät ovat mahdollisia ja niitä valmistellaan yhdessä ennen niiden antamista.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen ollut yli kymmenen vuotta työssä mielenterveyspuolen osastoilla ja yli kymmenen vuotta nuorisopsykiatrian pkl:lla. Aikaisempaan kokemukseen kuuluu työ ambulanssissa, leikkaussalissa ja ensiavussa. Olen sairaala ja poliklinikka työn ohessa, osallistunut säännöllisesti ja oma-aloitteisesti hyvin moneen eri mielenterveyspuolen koulutukseen ja koulutustodistuksia on kertynyt mapillinen.

Asiakaskuntani

Nuorisopsykiatrisessa työssä olen saanut pitkän asiantuntemuksen kohdata nuoria niin poikia, nuoria miehiä, kuin tyttöjä ja nuoria naisia n. viidentoistavuoden iästä alkaen. Työhön on kuulunut vanhempien ja vanhemmuuden kohtaamista. Pitkä kokemushistoria auttaa kohtaamaan monenlaisia, monen ikäisiä ihmisiä.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta