Etusivu / Löydä apua / Anssi Puolanne

Anssi Puolanne

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Hyvinkää, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja, yksilöpsykoterapeutti, perheterapeutti ja työnohjaaja. Olen Kelan palveluntuottaja perheterapian, vanhempainohjauksen ja yksilöpsykoterapian osalta. Vastaanottoni sijaitsee Hyvinkään keskustassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Pyrin toimimaan asiakaslähtöisesti. Suunnitellaan yhdessä työskentelyn tavoitteet ja keinot niihin pääsemiseksi. Keskusteluissa pyritään löytämään yhdessä uusia näkökulmia asiakkaan elämäntilanteeseen, sekä etsimään keinoja saavuttaa sellainen tilanne asiakkaan elämässä, että asiakas saa omat voimavaransa mahdollisimman nopeasti ja laajasti hyvinvointia tukevaan käyttöönsä.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani keskustellaan asioista, joista asiakas kokee tarpeelliseksi keskustella. Perheterapian tavoitteena on löytää keinoja sille miten kukin perheenjäsen pystyy olemaan avuksi toisille, sekä miten ja minkälaista apua kukin tarvitsee ja haluaa.
Lasten kanssa työskennellessä istunnoissa voidaan piirtää, leikkiä, pelata tai kuunella musiikkia aina lapsen tarpeista lähtien.
Käytän myös mielikuvaharjoituksia sekä erilaisia rentoutumisharjoituksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus Kaksisuuntainen mielialahäiriö Lastensuojelun asiakkaat Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykiatrisen sairaanhoitajan työtehtävissä nuoriso- ja aikuispsykiatriassa sekä lastensuojeluan laitos ja avohuollossa. Olen kouluttautunut myös työnohjaajaksi. Työtapani on integratiivinen. Yhdistän työtavoissani ratkaisukeskeisiä, narratiivisia ja avoimen dialogin mallin työtapoja. Minulla on mahdollisuus käyttää myös hypnoosia ja EMDR terapian keinoja työssäni.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilökäynnit 75 euroa/ 45 min.
Perheterapia ja pariterapia käynnit 100 euroa/60 min.
Työnohjaus 100 euroa/ 60 min.