Etusivu / Löydä apua / Annu Nevala

Annu Nevala

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Tampere,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni etsimään ratkaisuja ongelmiisi. Tarjoan psykologin keskusteluapua monenlaisissa elämän haasteissa. Lisäksi tarjoan seksuaalineuvontaa. Tarkempia lisätietoja löydät profiilistani.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Tärkein lähtökohtani vastaanotolla on pyrkiä varmistamaan, että olen asiakkaan luottamuksen arvoinen, ja ilmapiiri on rauhallinen ja turvallinen. Arvostan ihmisyyden moninaisuutta ja suhtaudun kaikkiin yhdenvertaisesti. Minulle asiakas on aina oman elämänsä paras asiantuntija. Haluan auttaa asiakasta löytämään itselleen sopivat ratkaisut, sekä työkaluja ajatusten ja tunteiden avaamiseksi. Koska kehomme kokee tunteemme ja kokemuksemme vahvasti, pyrin aina huomioimaan myös kehon osana työskentelyä. Olemme myös vahvasti osa ympäristöämme ja siksi sosiaalisen verkostonkin tarkastelu on tärkeää.

Mitä istunnoillani tehdään

Autan sanoittamaan ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia, sekä niihin mahdollisesti liittyviä, elämää hankaloittavia toimintamalleja. Pyrin löytämään yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopivia työkaluja tunteiden ja vireystilan säätelyyn, mielialan kohentamiseen ja ahdistuneisuuden lievittämiseen. Mikäli taustalla on mieltä painavia kokemuksia, autan läpikäymään ja käsittelemään niitä niin, etteivät ne aiheuttaisi oireilua. Käytän työskentelyssä erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia, mikäli ne tuntuvat asiakkaalle sopivilta. Pyrin lisäämään asiakkaan voimavaroja ja tyytyväisyyttä omaan elämäänsä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen vuodesta 2007 lähtien työskennellyt psykologina niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa erilaisissa julkisissa palveluissa. Työskentelin pitkään perustyöni ohella kriisityössä, missä kohtasin kaiken ikäisiä läheisensä äkillisesti menettäneitä ihmisiä. Olen käynyt kliinisen käyttäytymisanalyysin erikoistumiskoulutuksen, minkä seurauksena hyödynnän työssäni kognitiivisen käyttäytymisterapian, kuten hyväksymis- ja omistautumisterapian ja dialektisen käyttäytymisterapian oppeja. Olen lisäksi kouluttautunut kognitiivisiin traumanhoitomenetelmiin, joiden avulla olen auttanut asiakkaitani käsittelemään erilaisia väkivaltakokemuksia ja menetyksiä. Elämäntyytyväisyyden ja onnellisuuden vahvistamista opiskelin laajassa positiivisen psykologian koulutuksessa. Lisäksi olen kouluttautunut seksuaalineuvojaksi.

Asiakaskuntani

Otan vastaan aikuisia ja nuoria.

Lisätiedot

En tarjoa psykoterapiaa.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

110,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Käyntihinnat määräytyvät Mielipalvelut Oy:n hinnaston mukaisesti.
Ensikartoituskäynti (60 min) 95 e
Psykologikäynti (60 min) 110 e

HUOM! Ajanvaraukset ainoastaan Mielipalvelut Oy:n ajanvarauksen kautta. www.mielipalvelut.fi