Etusivu / Löydä apua / Annika Lindström

Annika Lindström

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Ratkaisukeskeinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Turku keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen Valviran ja Kelan hyväksymä erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti positiivisella, aktiivisella ja tasa-arvoisella työotteella. Sinä olet itse oman elämäsi paras asiantuntija. Vastaanotolla voimme yhdessä etsiä ratkaisuja elämäsi pulmakohtiin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Ihminen on aina enemmän kuin ongelmansa ja hänet tuleekin nähdä kokonaisuutena. Psykoterapeutti ja asiakas ovat liittolaisia, jotka yhdessä ratkovat elämän solmukohtia. Psykoterapeuttina olen valoisa, arvostava ja lämmin; myös luovuus ja huumori voivat olla läsnä terapiassa.

Ihmisten yhtäläinen ihmisarvo on minulle erittäin tärkeää. Riippumatta taustasta, etnisyydestä, seksuaalisesta suuntauksesta tai elämän tämänhetkisistä ongelmista olemme kaikki ihmisinä samanarvoisia. Voit keskustella kanssani luottamuksella myös kaikkein arimmista asioista.

Ongelmasi ratkaisu on jo sinussa, etsitään se yhdessä!

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. Tällä hetkellä en voi valitettavasti vastaanottaa uusia KELA-asiakkaita, mutta kertakäynti- ja lyhytterapia-asiakkaat ovat tervetulleita.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaistunnon sisältö määrittyy aina asiakkaan senhetkisen tilanteen ja toiveiden mukaan. Terapiaistunnolla voidaan käydä läpi asioita, jotka ovat juuri sillä hetkellä eniten asiakkaan mielen päällä tai käsitellä niitä asioita, joita yhdessä asiakkaan kanssa on sovittu tavoitteellisen työskentelyn kohteeksi. Terapiassa kaikki tunteet ovat sallittuja. Ratkaisukeskeisen terapian menetelmät ovat asiakasta voimaannuttavia ja terapian fokus on ongelmapuheen sijaan onnistumisissa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen lastensuojelun, kriisityön ja päihdetyön ammattilainen. 20-vuotisesta työurastani puolet olen työskennellyt huostaanotettujen lasten parissa ja osaankin erityisellä herkkyydellä kohdata lapsia ja nuoria. Olen myös työskennellyt vuosia kansainvälisten, kotimaisten ja perheensisäisten adoptioiden parissa.

Olen toiminut Turun kriisiryhmissä debriefing-istuntojen vetäjänä kahdeksan vuotta. Kuolemantapauksen, eron tai muun elämänmuutoksen kohtaaminen helpottuu keskustelussa ammattilaisen kanssa ja nopea avunsaanti on tärkeää.

A-klinikalla ja Nuorisoasemalla vuosia päihdeterapeuttina työskenneltyäni erilaisten riippuvuuksien hoito on osa ammattiosaamistani.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni kaikenlaisten asiakasryhmien parissa. Lähinnä sydäntäni lienevät kuitenkin lapset ja nuoret, elämänkriisit ja seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset.

Lisätiedot

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat yrityksen Terapiatalo Noste asiakaspalveluun.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.