Etusivu / Löydä apua / Anne Tölli

Anne Tölli

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Jyväskylä, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykologi ja psykoterapeutti (integratiivinen). Vastaanotolleni on turvallista tulla juuri omana itsenään. Vahvin osaamisalueeni on psyykkisten oireiden kanssa työskentely (mm. masennus, ahdistuneisuus, traumat ja elämän kriisit).
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Kunnioitan tapaasi olla ja ilmentää sitä juuri sinun tavallasi. Työotteeni on aktiivinen, mutta samalla tilaa antava. Vahvuuteni ovat aitous ja helposti lähestyttävyys. Työtapani kulmakivenä on luottamukseen perustuva työskentelysuhde. Tärkeimpänä asiana pidän sitä, että koet tulevasi nähdyksi ja kuulluksi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työotteeni on integratiivinen tarkoittaen, että minulla on käytössäni monipuoliset keinot tukea ja auttaa sinua tavoitteissasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Teen paljon töitä tavoittaakseni juuri sinun kokemuksesi. Tunteiden ja ajatusten kanssa työskentelyn myötä itsetuntemuksesi paranee eivätkä menneet asiat sekä oireet saa enää samalla tavoin otetta elämässäsi kuin aiemmin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Vahvin osaamisalueeni psykologina on psykiatrian puolelta aikuisten ja nuorten aikuisten parissa työskentelystä. Tämän kokemuksen kautta minulla on vahva osaaminen etenkin psyykkisten oireiden kanssa työskentelyyn(mm. masennus, ahdistuneisuus, traumat ja elämänkriisit). Kokemusta minulla on myös perheneuvonnasta sekä kouluterveydenhuollosta.

Asiakaskuntani

Tarjoan pitkiä yksilöpsykoterapioita, lyhyt terapiaa ja yksittäisiä käyntejä aikuisille sekä nuorille aikuisille.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykologikäynti 90e.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.