Etusivu / Löydä apua / Anne Saarijärvi

Anne Saarijärvi

Psykoterapeutti, Psykologi, Psykodynaaminen
Tampere, Tammela
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen alunperin psykodynaaminen psykoterapeutti, joka on elämän varrella käynyt myös muiden suuntausten koulutusten osia sekä perheterapiakoulutuksen. Olen työskennellyt paljon nuorten aikuisten kanssa, mutta mielelläni työskentelen kaiken ikäisten kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen melko aktiivinen, kiinnostunut ja pyrin myuodostamaan mahdollisimman hyvän ja turvallisen vuorovaikutussuhteen, sillä sehän on psykoterapiassa tärkein elementti. Psykoterapiassa, kuten ei elämässä yleensäkään tarvitse, eikä voi suorittaa yhtään mitään. Psykoterapiassa ollaan aidosti omien ajatusten ja oman mielen kanssa terapeutin tuella. Terapeuttina en tiedä etukäteen, miksi sinulla on ongelmallisia tunteita ja ajatuksia, vaan tutustumme niihin yhdessä, ilman erityistä agendaa tai järjestystä. Mielelläni painotan psyykkiseen kehitykseen ja varhaisiin kiintymyssuhteisiin liittyviä asioita, mutta psykoterapiassa ei puhuta pelkästään lapsuudesta, vaan lähinnä niistä asioista ja ihmissuhteista, jotka nykyisyydessä ovat tärkeitä.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiassa keskustellaan niistä asioista, joita asiakas haluaa nostaa esille ja myöskin niistä asioista, joista jostakin syystä ei puhuta, vaikka ne tuntuisivatkin tärkeiltä. Tunteet ovat kehossa ja siksi myös kehon tuntemuksista puhuminen ja niiden kuulosteleminen on tärkeää. Psykoterapiaprosessissa on tärkeää siihen sitoutuminen ja oma aktiivisuus ja avoimuuus asioiden esille tuomisen suhteen. Psykoterapiaan tullessa on hyvä olla sellainen elämäntilanne, että on tilaa ja aikaa prosessoida omaa mieltään ja elämäänsä. Psykoterapiassa suurimman osan työstä teet sinä itse terapeutin avustuksella.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

78,70

Lisätiedot hinnoittelusta