Etusivu / Löydä apua / Anne Nylund

Anne Nylund

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen Valviran hyväksymä erityistason psykoterapeutti, ylemmän erityistason perheterapeutti sekä uusperheneuvoja. Olen suorittanut KM tutkinnon kasvatuspsykologia pääaineenani. Terapiatyötä olen tehnyt yli 10 vuoden ajan. KELAn yksilöterapiaan ei vapaita aikoja tällä hetkellä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Tarjoan terapiapalveluja mm. erilaisiin elämän kriisitilanteisiin, mielenterveyteen liittyviin asioihin, parisuhteen ongelmiin, perheen vuorovaikutusongelmiin sekä lasten kasvuun ja kehitykseen liittyviin asioihin. Vastaanotolleni voi tulla sekä yksin että parin tai perheen kanssa. Työskentelutapani on keskusteleva, kuunteleva, inhimillinen, arvostava, ratkaisukeskeinen, tunteita painottava. KELA-korvausta saa hakea perheterapiasta sekä marraskuun lopusta 2019 lähtien yksilöterapiasta, psykiatrin lausunnon pohjalta.

Mitä istunnoillani tehdään

Teoreettinen viitekehykseni perheterapiassa pohjautuu systeemiteoreettiseen malliin ja yksilöterapiassa ratkaisukeskeisyyteen. Terapioitani ohjaa biopsykososiaalinen lähestymistapa, perustietämys mielenterveyden häiriöiden biologisesta taustasta, lääkehoidoista, psykodynaamisesta yksilöterapiasta sekä kognitiivisesta yksilö- ja perheterapiasta.
Istunnoillani käydään läpi historiaa ja opetellaan tunnistamaan ajatusmalleja, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen ja tunteisiin. Painopiste on kuitenkin tulevaisuudessa, voimavaroissa ja positiivisessa ajattelussa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Seksuaalisiin ongelmiin
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Syömishäiriöiset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

KM (kasvatuspsykologia)
Psykoterepeutti, perheterapeutti YEP 2005-2008
Perheneuvoja/Uusperheneuvoja 2012
Ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus 2016-2019

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

84,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45 minuuttia 84 euroa
60 minuuttia 98 euroa
90 minuuttia 122 euroa
(vuodenvaihteessa muutoksia maksuihin)