Etusivu / Löydä apua / Anne Lehtonen

Anne Lehtonen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Porvoo, Tarmola
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Onnitteluni! Uskon, että olet matkalla kohti toivomaasi tulevaisuutta, koska olet etsimässä sopivaa terapeuttia. Anna minun olla sen aikaa mukana tukenasi, että saat voimasi kerätyksi ja tarkka suunta selviää. Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja kokenut sairaanhoitaja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen läsnäoleva ja välittävä terapeutti. Minulla on taito kuulla, mitä päätät kertoa minulle. Haluan rohkaista ja kannustaa sinua tavoitteisiisi pääsemisessä. Olen valmis sopeuttamaan työskentelyni sellaiseksi, että siitä olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä. Pyrin antamaan sinulle tilaa olla juuri sellainen kuin olet. Saat myös käyttöösi monipuolisen ja pitkän hoitotyökokemukseni.

Mitä istunnoillani tehdään

Olen kiinnostunut kuulemaan elämäntilanteestasi, ja millaista muutosta tavoittelet. Tarkastelemme yksityiskohtaisesti, millaisena unelmiesi toteutuminen näyttäytyy tulevaisuudessa. Huomioimme nekin vahvuutesi, jotka olet jo saattanut unohtaa. Etsimme uusia näkökulmia ja ratkaisuja, joilla saat haasteesi hallittavalle tasolle. Luomme välitavoitteita, joita ovat mahdollista toteuttaa lähiaikoina. Seuraamme etenemistäsi ja teemme tarvittaessa täsmennyksiä ja korjauksia suunnitelmaasi. Saatan antaa välitehtäviä, mutta päätät itse, mitä kerrot niiden tekemisestä. Voit ottaa mukaan tapaamiseemme läheisen ihmisen, jonka tiedät kannustavan sinua kohti haluamaasi muutosta.

Mikäli vastaanottohuoneessa istuminen ei houkuttele sinua, voin tehdä myös kotikäyntejä tai lähteä kanssasi metsäpolulle. Vain mielikuvitus ja hyvät tavat ovat rajana psykoterapian toteuttamiselle!

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Suurimman osan n. 40-vuoden työurastani olen toiminut sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa somaattisen hoidon osastoilla. Siinä työssä on tullut vahvasti ilmi, miten psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen kokonaisuus ihminen on. Olen tehnyt töitä myös vanhustenhuollossa sekä yksityisenä kotisairaanhoitajana ja lymfaterapeuttina.

Ennen psykoterapeuttikoulutusta olen opiskellut yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa täydennyskoulutuksia, kuten kivun- ja syöpätautien erikoistumisopinnot, dementiatyön asiantuntijaopinnot, gerontologian perusopinnot, hyvinvointiyrittäjyyden erikoistumisopinnot ja psykoterapeuttiopintojen edellyttämät lisäopinnot.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa

Lisätiedot

Usein 1 -8 käyntiä riittää siihen, että elämä tuntuu taas merkitykselliseltä, joskus hoitoa tarvitaan pidemmän aikaa.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

(Vakiokäynnin kesto on 45 min.) 90 min. käynnin hinta on 160,00. Kotikäynnit ja pitkien terapioiden tutustumiskäynnit hinnoitellaan sopimuksen mukaan.