Etusivu / Löydä apua / Anne Koponen

Anne Koponen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan yksilöterapiaa elämän eri vaiheisiin. Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti sekä kognitiivinen lyhytpsykoterapeutti. Minulla on lisäksi laaja-alainen ja pitkä kokemus työstä aikuispsykiatriassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen ja lämmin kuuntelija, jolle tärkeää on asiakkaan arvostava kohtaaminen. Lähtökohtana terapiasuhteessa pidän aina asiakkaan omaa elämäntilannetta ja siitä nousevia kysymyksiä ja ongelmia. Pyrin keskusteluissa tulevaisuuteen suuntaavaan ja toivon näkökulmaa korostavaan prosessiin, huomioiden kuitenkin asiakkaan menneisyyden. Tavoitteenani on auttaa asiakasta luottamuksellisessa suhteessa löytämään itsestään voimavaroja, joiden avulla muutos on mahdollinen kohti mielekästä ja parempaa elämää.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. Tällä hetkellä en pysty ottamaan uusia Kela-asiakkaita.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän ratkaisukeskeisen ja kognitiviisen lyhytterapian menetelmiä. Keskustelujen lisäksi käytän terapiassa rentoutus- ja tietoisuustaitoharjoituksia, tarvittaessa myös välitehtäviä käyntien välillä. Erilaisista työskentelytavoista sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Työotteeni on aktiivinen ja tavoitteellinen. Autan asiakasta rohkaisevassa ja turvallisessa ilmapiirissä löytämään uusia ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia. Terapiaprosessi voi olla pitkäkestoinen tai se voi sovitusti olla lyhytterapia jakso.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on laaja-alainen ja pitkä kokemus työstä aikuispsykiatriasta.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta