Etusivu / Löydä apua / Anne Immonen

Anne Immonen

Koulutuksessa Sosionomi, Gestalt-terapia
Helsinki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Terapeuttina olen lämmin, aidosti kiinnostunut ja välittävä. Haluan tutustua ajatuksiisi, tuntemuksiisi ja maailmaasi ja tutkia niitä yhdessä sinun kanssasi. Minulle tärkeää terapiassa on yhteinen vuorovaikutuksemme ja sen turvallisuus. Terapiasuhteessa olemme tasa-arvoisia keskustelukumppaneita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Gestalt-terapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämmin, läsnäoleva, sinusta aidosti kiinnostunut ja välittävä. Haluan tutustua ajatuksiisi, tuntemuksiisi ja maailmaasi ja tutkia niitä yhdessä sinun kanssasi. Tutkimme haluamiasi asioita ennen kaikkea siitä näkökulmasta, miten ne vaikuttavat elämääsi tällä hetkellä. Minulle tärkeää terapiassa on yhteinen vuorovaikutuksemme ja sen turvallisuus sinulle. Terapiasuhteessa olemme tasa-arvoisia keskustelukumppaneita. Haluan kohdata sinut kunnioittavasti ja arvostavasti kokonaisena, kehollisena yksilönä. Tavoitteenani on laadukas terapia, joka hyödyttää sinua jokapäiväisessä elämässäsi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Opiskelen Gestalt-psykoterapiaa. Se on integratiivinen suuntaus, joka huomioi kehon ja mielemme kokonaisvaltaisen yhteyden. Gestalt-psykoterapiassa tavoitteena on tietoisuuden lisääntyminen omista tunteista, tarpeista, toimintaa ohjaavista ajatuksista ja uskomuksista. Usein ne ovat tiedostamattomia ja tietoisuus niiden vaikutuksesta omaan elämään, elinympäristöön ja ihmissuhteisiin auttaa tukemaan hyvinvointiamme. Keskustelun lisäksi voimme tehdä terapian tueksi erilaisia kokeiluja liikkeen tai kehon avulla. Joskus kehon tuntemusten tutkiminen voi auttaa meitä ymmärtämään paremmin sitä, mitä koemme. Terapia lisää itsetuntemustamme ja auttaa ymmärtämään oireilevaa mieltä sekä tukee meitä ottamaan käyttöön omat voimavaramme.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani diakoni/sosionomi ja minulla on pitkä työkokemus eri-ikäisten ihmisten kanssa työskentelemisestä elämän kriiseissä ja taitekohdissa, surussa, yksinäisyyden kokemuksissa ja arjen haasteissa mielenterveyden tueksi.

Asiakaskuntani

Otan vastaan aikuisia sekä yksittäisille tapaamisille, että pidempään koulutuspsykoterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.