Etusivu / Löydä apua / Aku Saastamoinen

Aku Saastamoinen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Pielavesi, Pielavesi
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen 30-vuotias sairaanhoitaja. (ratkaisukeskeisessä psykoterapeuttikoulutuksessa). Tarjoan mahdollisuutta tulla koulutusterapiaan. Koulutusterapiassa lähestymme elämäntilanteen ongelmia ratkaisukeskeisesti etsien uusia vaihtoehtoja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina minulle on tärkeintä asiakkaan aito kuuleminen ja kohtaaminen. Jokaisen ihmisen elämäntilanne ja taustat ovat yksilöllisiä, minulle terapeuttina on tärkeää että asiakas kokee että hän tulee aidosti kuulluksi ja ymmärretyksi. En tuputa ratkaisuja vaan pohdimme asiakkaan kanssa yhdessä mitkä asiat hänen kohdallaan ovat toimineet ja mitkä eivät. Elämän umpikujissa uusi näkökulma ja yksinkertaisetkin asiat voivat saada aikaan suuria muutoksia. Terapian ilmapiirin tulee olla arvostava, vapautunut ja luottamuksellinen. Tavoite sekä terapeutilla että asiakkaalla on sama: auttaa asiakasta elämässä parempaan suuntaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Ratkaisukeskeinen psykoterapia tarjoaa apua haasteellisissa elämäntilanteissa. Se soveltuu esim. työuupumuksen käsittelyyn, vaikeiden ihmissuhteiden selvittelyyn sekä masennuksen ja ahdistuneisuuden hoitoon. Keskustelemme asiakkaalle tärkeimmistä asioista sillä tavoin kun asiakas ne kokee mielekkääksi. Tutkimme "yhdessä ihmetellen" elämän menneitä vaikuttimia ja sitä suuntaa mihin asiakas toivoo asioiden muuttuvan. Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme tehdä erilaisia harjoituksia mikäli ne tuntuvat ajankohtaisilta ja mielekkäiltä. Mahdollisuus videoyhteyden välityksellä tapahtuvaan terapiaan, kuitenkin siten että ensimmäinen kerta tapahtuisi kasvotusten.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja. Olen työskennellyt 8 vuotta palvelukotiyrittäjänä erilaisten mielenterveyden ongelmien kanssa painivien ihmisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

0,01

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutusterapia on asiakkaalle maksutonta, mutta toivon että sovituista ajoista pidetään kiinni.