Etusivu / Löydä apua / Aino Levanto

Aino Levanto

Koulutuksessa Sosionomi, Integratiivinen
Etäyhteyksin koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Turku, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
-Seksuaaliterapia -Yksilö- ja suhdeterapia -Koulutuspsykoterapia Haluatko etsiä erilaisia näkökulmia ihmissuhteisiin, elämänmuutoksiin, kriiseihin, identiteettiin -mikä tahansa sinua mietityttää? Terapeutin kanssa puhuminen voi vapauttaa energiaa ja auttaa jaksamaan kevyemmin eteenpäin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Pidän tärkeänä tasavertaista kohtaamista ja sitä, että kanssani voi turvallisesti, rennosti ja luottamuksellisesti jutella kaikista asioista. Olen terapeuttina aktiivinen, kannustava, elämänmyönteinen ja rauhallinen.

Olen erikoistuva erityistason seksuaaliterapeutti ja opiskelen psykoterapeutiksi. Yli 25 vuoden monipuolinen asiakastyön kokemus ja useat lisäkoulutukset tuovat varmuutta ja osaamista työhöni. Etsin voimavarakeskeisenä terapeuttina onnistumisia ja vahvuuksia ja tutkin myös rohkeasti ongelmia. Olen erikoistunut seksuaalisuuden, ihmissuhteiden ja haastavien elämäntilanteiden teemoihin. Neuropsykiatrisena ohjaajana tunnistan neurokirjon vaikutuksen elämään ja ihmissuhteisiin. Auktorisoituna seksuaalineuvojana olen työskennellyt vuodesta 2011 alkaen.

Terapia on omaa aikaasi ja tukee hyvinvointiasi. Joskus jo muutama tapaamiskerta voi saada aikaan kaipaamasi avun. Ole rohkeasti yhteydessä ja mietitään, mikä olisi hyödyllistä juuri sinulle.

Mitä istunnoillani tehdään

Olet lämpimästi tervetullut yksin tai haluamassasi seurassa Turkuun toimitilaani ja erikseen sovittaessa tapaaminen järjestyy myös Helsingissä. Etäyhteydellä tapaaminen onnistuu mistä tahansa. Terapia on keskusteluapua jossa hyödynnän yksilöllisesti osaamistani sekä erilaisia menetelmiä. Jos toivot, saat käyttöösi erilaisia harjoituksia ja kotitehtäviä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Kaksisuuntainen mielialahäiriö Kipuun liittyvät vaikeudet Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Neuropsykiatriset potilaat Pakko-oireinen häiriö Syömishäiriöiset potilaat Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

•Erikoistuva erityistason seksuaaliterapeutti
•Psykoterapeuttikoulutettava
•Auktorisoitu seksuaalineuvoja
•Neuropsykiatrinen ohjaaja
•ART -ohjaaja (Aggression Replacement Training)
•ICF Coach
•Kriisi- ja traumatyön erikoistumisopinnot
•Perhetyön erikoistumisopinnot
•Dialektinen käyttäytymisterapia DKT

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenlaisten ihmisten kanssa moninaisuutta kunnioittaen. Kiinnostuksenani on etenkin suhteiden, seksuaalisuuden, identiteetin ja hyvinvoinnin teemat.

Lisätiedot

Instagramista minut löytää:
terapiapalvelut_aino_levanto
Facebook: Terapiapalvelut Aino Levanto

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapia 45min, 95e
Seksuaaliterapia 45min, 110e
Suhdeterapia 75min, 145e