Etusivu / Löydä apua / Aino Levanto

Aino Levanto

Koulutuksessa Sosionomi, Integratiivinen
Etäyhteyksin koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Turku, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
*Erityistason seksuaaliterapeutti *Psykoterapeutti(koulutuksessa, 3.vuosi) -seksuaaliterapia,lyhytterapia, pari/suhdeterapia. Voimavarakeskeisesti suhteiden, seksuaalisuuden, muutosten, identiteetin ja mielenterveytesi tueksi. Ei ole teemoja, joita et voisi turvallisesti puhua. Ei Kela-korv.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Pidän tärkeänä tasavertaista kohtaamista ja sitä, että kanssani voi turvallisesti, rennosti ja luottamuksellisesti jutella kaikista asioista. Olen aktiivinen, kannustava, elämänmyönteinen ja rauhallinen. Lähes 30 vuoden kokemus sosiaalialan ihmissuhde -ja vaikuttamistyöstä tuo rauhallisuutta kohtaamiseen.

Lisäkouluttauduin sosionomin pohjakoulutuksen lisäksi mm kriisityöntekijäksi, ART- vihanhallintaohjaajaksi, DKT-käyttäytymisterapiaopinnoin, ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi,neuropsykiatriseksi ohjaajaksi, seksuaalineuvojaksi sekä erityistason seksuaaliterapeutiksi.

Etsin voimavarakeskeisesti onnistumisia ja vahvuuksia. Tutkin rohkeasti ongelmia tai ristiriitaisia tunteita, tarjoten erilaisia näkökulmia asioihin. Olen erikoistunut seksuaalisuuden, ihmissuhteiden ja haastavien elämäntilanteiden teemoihin.

Terapia on omaa aikaasi ja tukee hyvinvointiasi. Joskus jo muutama tapaamiskerta voi saada aikaan kaipaamasi avun. Ole rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoa.

Mitä istunnoillani tehdään

Olet lämpimästi tervetullut terapiaan yksin tai haluamassasi seurassa. Etäyhteyksin mistä tahansa tai Turun keskustassa toimitilassani. Terapia on keskusteluapua jossa hyödynnän yksilöllisesti monipuolista osaamistani ja halutessasi saat erilaisia harjoituksia käyttöösi.

Turvallinen ilmapiiri ja hyvä yhteys terapeutin kanssa, mahdollistavat hyödyllisen terapiaprosessin.

Olen kokenut kohtaamaan seksuaalisuuden, sukupuolen, suhdemuotojen ja erilaisten elämäntilanteiden moninaisuutta neutraalisti ja sensitiivisesti.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

•Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)
•Psykoterapeuttikoulutettava
•Sosionomi
•Auktorisoitu seksuaalineuvoja
•Neuropsykiatrinen ohjaaja
•ART -ohjaaja (Aggression Replacement Training)
•ICF Coach
•Kriisi- ja traumatyön erikoistumisopinnot
•Perhetyön erikoistumisopinnot
•Seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus, erikoistumisopinnot
• Vammaistyön erikoistumisopinnot
•Dialektinen käyttäytymisterapia DKT

Lisätiedot

Instagramista minut löytää:
terapiapalvelut_aino_levanto
Facebook: Terapiapalvelut Aino Levanto

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapia 45min, 100e
Seksuaaliterapia 45min, 110e
Suhdeterapia 75min, 145e