Etusivu / Löydä apua / Ahti Nyman

Ahti Nyman

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kognitiivinen
Vaasa, Videovastaanotto mahdollinen
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen sosiaalipsykologi, kognitiivinen psykoterapeutti, käyttäytymisanalyytikko, voimavarakeskeinen työnohjaaja sekä tietoisuustaito-ohjaaja. Työskentelen Vaasassa ja kerran kuukaudessa vierailen Tampereella. Toteutan psykoterapioita myös etänä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Hypnoosi Kehopsykoterapeuttinen koulutus Skeematerapia Interpersoonallinen psykoterapia (IPT) Kriisit ja traumat Mindfulness Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Rauhallinen ja kuunteleva. Joustava ja omaan monipuolisen koulutuksen.Huumorintajuinen ja ennakkoluuloton. Utelias ja luova. Tiedonhaluinen ja näen että meitä kaikkia yhdistää saman yleisinhimilliset ominaisuudet. Olen toiminut useammalla eri ammattialalla ja eri työrooleissa. Käytetään niitä menetelmiä jotka asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä tarkoituksenmukaisiksi.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Verve Terapian asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Pohditaan miten asiakkaan ajatukset ja tunteet ovat elämänkulun aikana rakentuneet sopeutumaan ympäristöönsä. Mitä ne ovat edesauttaneet ja miten ne mahdollisesti tuottavat kuormaa tämänhetkisessä elämäntilanteessa. Mitkä ovat asiakkaalle ne tärkeät tavoitteet elämässä ja miten ne ovat näkyneet sekä näkyvät tällä hetkellä arjessa. Mitä sellaista voisi pitää yllä ja lisätä joka edistää hyvinvointia. Miten yleensäkin ihmisen ajatukset sekä tunteet ovat rakentuneet ja miten niiden merkitystä voisi asiakkaan kanssa harjoitella lisätäkseen hänen hyvinvointia. Millä tavalla pienin askelin lisätään asiakkaan tavoitteiden mukaista käyttäytymistä joka edesauttaa hänen arkea. Tavoitteet huomioiden mikä siinä elämäntilanteessa vie asiakasta eteenpäin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutuspykoterapia YTHS; Psykoterapeuttina Vastaamo ja nyt Verve
Kognitiivinen psykoterapeutti
Työnohjaaja
Sosiaalpsykologi
Käyttäytymisanalyytikko
Tietoisuustaito-ohjaaja
Psykofyysisen psykoterapian perusteet
Logoterapian perusteet
Interpersoonallisen psykoterapian peruskoulutus
Hypnoosi ( Tieteellinen hypnoosi Ry)
Valokuvaterapian perusteet
Hyväksymis ja omistautumsiterapian täydennyskoulutuksia
Aineenopettaja
B-valmentajan peruskoulutus

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta