Home Page / Find Your Therapist / Saraste klinikka

Saraste klinikka

Moniammatilliselta Saraste klinikalta saat monipuoliset ja kokonaisvaltaisen palvelut mielen hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen hoitamiseen - hyvän elämän tueksi. Terveydenhuollon ammattilaisemme ovat täällä sinua varten elämän pienissä ja suurissa huolissa. Kohtaamme ja hoidamme jokaisen asiakkaamme yksilönä arvostaen, mutkattomasti ja vastuullisesti. Meillä et jää yksin. Lämpimästi tervetuloa vastaanotoillemme!
Our Services

Saraste klinikan palvelut on suunniteltu katsomaan kokonaisuutta ja hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti. Otamme vastaan kaiken ikäisiä asiakkaita Helsingissä ja etänä.

Psykologimme ovat ihmismielen, käyttäytymisen sekä erityisesti tunne-elämän asiantuntijoita. Tarjoamme keskustelutukea ja lyhytterapeuttisia sekä pidempikestoisia hoitojaksoja esimerkiksi masennus- tai ahdistusoireiluun, epämääräiseen huonoon oloon, jatkuvaan stressiin, univaikeuksiin, nuoruusiän tai jonkun elämän osa-alueen haasteisiin. Tarjoamme myös tukea vanhemmuuteen sekä pariterapiaa.

Teemme myös psykologisia tutkimuksia ja arviointeja liittyen esimerkiksi kognitiivisen tason, mahdollisten oppimisvaikeuksien tai neuropsykiatrisen oireilun kartoittamiseen.

Lisäksi tarjoamme yli 16-vuotialle koulutuspsykoterapiaa, joka on psykoterapian lailla vaikuttavaa ja tutkimuksiin perustuvaa hoitoa.

Saraste klinikalta löytyvät hoidon tueksi myös mm. lääkäri-, psykofyysisen fysioterapian palvelut.

Our Expertise

Kaikki ammattilaisemme ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia, joille on tärkeää että asiakas tulee kohdatuksi. Meitä yhdistää halu tarjota asiantuntevaa, yksilöllistä hoitoa mutkattomasti ja vastuullisesti.

Kaikilla psykologeillamme on laajaa kokemusta hoidollisesta työstä eri ikäisten ja eri haasteiden kanssa työskentelystä. Ammattilaisten omista kuvauksista voit lukea tarkemmin, millaista erityisosaamista Sarasteen psykologeilla on.

Lisätietoa koulutuspsykoterapiaa tarjoavista ammattilaisistamme löydät heidän omista esittelyistään. Psykoterapeuttia etsiessä on tärkeää kiinnittää huomiota psykoterapeutin/psykoterapeuttiopiskelijan taustakoulutukseen sekä tarjottavan psykoterapian suuntaukseen. Me Saraste klinikalla autamme sinua näidenkin pohdintojen kanssa.

Jos mietit kenen ammattilaisen puoleen kääntyä, voit aina olla yhteydessä meihin info@sarasteklinikka.fi.

Our Therapists
In education, Integrative, Psychologist
Helsinki, Kamppi
Show more

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Lähellä sydäntäni ovat yksilöt ja pariskunnat, jotka ovat kohdanneet elämässään jonkin kriisin ja haluavat turvallisen paikan käsitellä sitä. Autan myös mielelläni tilanteissa, joissa haluat pohtia elämääsi lämpimässä ja kannustavassa ilmapiirissä.

Customer Groups
Adults 18-67y Couples Youth 13-17y Children under 13y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychological therapy, No psychotherapeutic education, Psychologist
Helsinki, Kamppi
Show more

Tarjoan psykologista keskustelutukea, kun kaipaat apua tilanteesi jäsentämiseen ja haluat käsitellä mieltä painavia asioita turvallisessa paikassa. Mielenkiinnon kohteenani ovat erityisesti nuoruusiän kehitykseen liittyvät kysymykset sekä vanhemmuus ja perheen vuorovaikutuksen haasteet.

Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychological therapy, No psychotherapeutic education, Psychologist
Helsinki
Show more

Olen psykologi ja työskennellyt aikuispsykiatrialla moninaisten elämän haasteiden parissa. Voit varata ajan vastaanotolleni, jos sinulla on mielialaan liittyviä vaikeuksia, kuten masentuneisuutta tai ahdistusta, matala itsetunto tai tunnesäätelyn haasteita. Teen myös psykologisia tutkimuksia.

Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychological therapy, No psychotherapeutic education, Psychologist
Helsinki
Show more

Etsitkö psykologia, joka kohtaa juuri sellaisena kuin olet, jolle tuntuu luontevalta kertoa vaikeistakin asioista ja joka on aidosti kiinnostunut työskentelemään sinun hyvinvointisi eteen? Työskentelen aina sinun tarpeistasi lähtien ja herkällä korvalla myös sitä kuunnellen, mitä jää sanojen taakse.

Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Children under 13y Families
Length of Therapy
Single consultation Short-term