Home Page / Find Your Therapist / PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne on lämminhenkinen yksityinen terapiapiste Helsingissä. Laadukkaat ja ammattitaitoiset mielenterveyspalvelumme tarjoavat tukea elämän eri vaiheisiin. Meidät on helppo tavoittaa.
Our Services

Autamme erilaisissa tarpeissa. Psykoterapeuttimme tarjoavat sekä yksilö- että pariterapiaa. Meillä pääset matalalla kynnyksellä myös mielenterveyden tukipalveluiden vastaanotolle. Palvelemme asiakkaitamme uusissa tiloissamme Helsingin keskustassa tai etäyhteydellä.

Our Expertise

Mielen hyvinvoinnin asialla toimii luotettava ja monipuolista osaamista tarjoava tiimimme. Asiantuntijamme ovat osa moniammatillista mielenterveyden verkostoa. Kaikki terapeuttimme ovat sekä Kelan että Valviran hyväksymiä ammattilaisia.

Our Therapists
Psychotherapist, Cognitive, Master of Theology
Helsinki, Helsinki
Show more

Olen työskennellyt pari- ja yksilöterapeuttina yli 15 vuotta. Tällä hetkellä minulle voi varata ajan pääosin lyhyempiin terapioihin (esim vakuutusyhtiöiden, työterveyden tai omakustanteisesti). Minulla on voimavarakeskeinen ja kognitiivinen koulutustausta. Lisäksi minulla on työnohjaajakoulutus.

Customer Groups
Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychotherapist, Couple therapy, Psychiatric staff nurse
Helsinki, Kluuvi
Show more

Olen perhe- ja paripsykoterapeutti ET ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Valmistun vuonna 2021 Kognitiivis-integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Minulla on useita lyhytterapiakoulutuksia sekä pitkä työkokemus erikoissairaanhoidosta. Käytän oppimaani integratiivisesti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term