Home Page / Find Your Therapist / PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne on lämminhenkinen yksityinen terapiapiste Helsingissä. Laadukkaat ja ammattitaitoiset mielenterveyspalvelumme tarjoavat tukea elämän eri vaiheisiin. Meidät on helppo tavoittaa.
Our Services

Autamme erilaisissa tarpeissa. Psykoterapeuttimme tarjoavat sekä yksilö- että pariterapiaa. Meillä pääset matalalla kynnyksellä myös mielenterveyden tukipalveluiden vastaanotolle. Palvelemme asiakkaitamme uusissa tiloissamme Helsingin keskustassa tai etäyhteydellä.

Our Expertise

Mielen hyvinvoinnin asialla toimii luotettava ja monipuolista osaamista tarjoava tiimimme. Asiantuntijamme ovat osa moniammatillista mielenterveyden verkostoa. Kaikki terapeuttimme ovat sekä Kelan että Valviran hyväksymiä ammattilaisia.

Our Therapists
Psychotherapist, Family therapy, Nurse
Helsinki, Helsinki
Show more

Olen pitkän kokemuksen omaava lämminhenkinen ja luotettava terapeutti. Vahvuuteni on luoda hyvä ja turvallinen asiakassuhde. Olen kiinnostunut työstäni ja haluan antaa kaiken osaamiseni asiakkaideni käyttöön. Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutukseen otan asiakkaiksi vain perheitä.

Customer Groups
Groups Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychotherapist, Couple therapy, Social worker
Helsinki, Kluuvi
Show more

Olen monipuolisen ja pitkän kokemuksen omaava psykoterapeutti. Tarjoan paripsykoterapiaa sekä yksilötapaamisia parisuhteeseen, perheeseen tai vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Tällä hetkellä en voi ottaa uusia Kela-asiakkaita.

Customer Groups
Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term