Home Page / Find Your Therapist / PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne

PlusTerveys Tunne on lämminhenkinen yksityinen terapiapiste Helsingissä ja Oulussa. Laadukkaat ja ammattitaitoiset mielenterveyspalvelumme tarjoavat tukea elämän eri vaiheisiin. Meidät on helppo tavoittaa.
Our Services

Autamme erilaisissa tarpeissa. Psykoterapeuttimme tarjoavat sekä yksilö- että pariterapiaa. Meillä pääset matalalla kynnyksellä myös mielenterveyden tukipalveluiden vastaanotolle. Palvelemme asiakkaitamme uusissa tiloissamme Helsingin keskustassa tai etäyhteydellä.

Our Expertise

Mielen hyvinvoinnin asialla toimii luotettava ja monipuolista osaamista tarjoava tiimimme. Asiantuntijamme ovat osa moniammatillista mielenterveyden verkostoa. Kaikki terapeuttimme ovat sekä Kelan että Valviran hyväksymiä ammattilaisia.

Our Therapists
Psychotherapist, Couple therapy, Social worker
Helsinki, Kluuvi
Show more

Tarjoan pariterapiaa monipuolisen ja pitkän työkokemukseni tuomalla asiantuntemuksella. Teen myös yksilöterapioita pari- tai perhesuhteisiin, vanhemmuuteen, eroon tai muihin haastaviin elämän muutoksiin liittyvissä kysymyksissä. Huomioithan, että en tee Kela-yksilöterapioita.

Customer Groups
Couples Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Psychological therapy, No psychotherapeutic education, Psychologist
Helsinki
Show more

Jos kaipaat elämääsi muutosta, niin voin auttaa sinua. Olen tukenut monenlaisissa muutoksissa – esimerkiksi terveiden elämäntapojen rakentamisessa tai rikollisesta elämästä irrottautumisessa. Tarjoan psykologin keskusteluapua seksologian asiantuntijuudella täydennettynä. Tervetuloa vastaanotolleni!

Customer Groups
Adults 18-67y Couples Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
In education, Crisis and trauma, Master of Social Sciences
Helsinki, keskusta
Show more

Tarjoan koulutuspsykoterapiana lasten- ja nuorten (alle 26 vuotta) traumapsykoterapiaa. Vastaanotolle olet tervetullut yksittäiselle käynnille tai pidempään terapiaan. Vastaanotollani kehollisuus on tarvittaessa vahvasti läsnä.

Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Long-term Short-term