Home Page / Find Your Therapist / Mirjami Junnila

Mirjami Junnila

In education Master of Social Sciences, Crisis and trauma
Helsinki, keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutuspsykoterapiana lasten- ja nuorten (alle 26 vuotta) traumapsykoterapiaa. Vastaanotolle olet tervetullut yksittäiselle käynnille tai pidempään terapiaan. Vastaanotollani kehollisuus on tarvittaessa vahvasti läsnä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja tarvittaessa jämäkkä. Minulle tärkeää on vastavuoroinen ja tasa-arvoinen kohtaaminen sekä se, että vastaanotolleni voi tulla sellaisena kuin on, kaikkine elämänkokemuksineen, iloineen ja suruineen. Turvallisuus ja luottamuksellisuus ovat terapiasuhteen perusta ja keskiössä riippumatta siitä, millaisia menetelmiä tai harjoitteita vastaanotolla käytetään.

About my therapy sessions

Vastaanotolla käytettävät menetelmät ja toimintatavat valikoituvat asiakkaan tarpeiden mukaan ja kanssani on mahdollista tarkastella olemista kokonaisvaltaisesti. Vastaanotollani asiakas ja hänen tarpeensa ovat keskiössä. Työskentelyssä pyritään yhdessä löytämään sopiva tapa sekä menetelmät toimia asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan.

Tapaamiset on mahdollista toteuttaa täysin tai osittain etäyhteydellä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Subtance abuse/addiction Low self-esteem Feeling bad Processing my past Challenging life situation Hurting yourself Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Self-destructive thoughts Personal growth and development
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja olen työskennellyt lastensuojelussa noin 10 vuotta sosiaalityöntekijänä. Olen suorittanut psykofyysisen psykoterapian perusteet. Tällä hetkellä suoritan lasten- ja nuorten traumapsykoterapeutin koulutusta (2022 - 2026).

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details