Home Page / Find Your Therapist / Hanna Mäki-Tuuri

Hanna Mäki-Tuuri

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Jos kaipaat elämääsi muutosta, niin voin auttaa sinua. Olen tukenut monenlaisissa muutoksissa – esimerkiksi terveiden elämäntapojen rakentamisessa tai rikollisesta elämästä irrottautumisessa. Tarjoan psykologin keskusteluapua seksologian asiantuntijuudella täydennettynä. Tervetuloa vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Asiakkaideni mukaan olen helposti lähestyttävä psykologi, joka pääsee nopeasti kiinni asian ytimeen. Työskentelyotteeltani olen myötätuntoinen, arvostava ja tavoitteellinen. Tilannettasi tutkitaan vastaanotolla yhdessä, aktiivisella otteella ja selkeällä kielellä. Voit luottaa myös siihen, että osaamiseni ulkopuolelle jäävissä asioissa ohjaan sinut eteenpäin.

About my therapy sessions

Aluksi pyrin saamaan mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan määrittelemästäsi ongelmasta tai asiasta. Tavallisesti tilanteen jäsentämiseen kuluu noin 1-2 istuntoa. Tämän jälkeen esittelen erilaisia vaihtoehtoja, mitä kautta voimme lähteä yhdessä rakentamaan konkreettisia askeleita kohti tavoiteltua muutosta tai parempaa vointia. Kaikki käyttämäni menetelmät ja harjoitukset nojaavat tutkittuun tietoon. Seksologiaan liittyvät hoidot ja harjoitukset eivät pidä sisällään koskettamista, vaan myös seksiin, seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä haasteita ratkotaan vastaanotolla keskusteluhoidon avulla. Psykologien työkalupakki on laaja, joten voimme valita juuri sinulle sopivat menetelmät ja harjoitukset työskentelyn tueksi.

Issues often worked with
Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Sexual problems Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Depression/Anxiety Feeling bad Phobia/fear Processing my past Difficulty sleeping
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender
My professional background and knowledge

Olen laillistettu psykologi (PsM), filosofi (FM) sekä kliininen seksologi. Tarjoan psykologin keskusteluhoitoa sekä tukikeskusteluita muutostyön tueksi.

Psykologina ja seksologina ammatillinen osaamiseni kiteytyy muutostyöskentelyn ympärille. Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla esimerkiksi kriiseihin ja traumoihin, suuriin ja pieniin elämänmuutoksiin, seksuaalisuuteen ja sukupuoleen, adhd-oireiluun, väkivaltaan (tekijät ja uhrit), persoonallisuushäiriöihin ja identiteetin rakentamiseen liittyvien asioiden parissa.

Kliinisen seksologin koulutus on 1,5-vuotinen täydennyskoulutus. Olen suorittanut EMDR I -koulutuksen, joten voin työnohjattuna ottaa vastaan myös EMDR-koulutusasiakkaita (EMDR-terapeutin pätevyys, kun EMDR II -koulutusjakso suoritettu).

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 15-vuotiaiden nuorten kanssa. Vastaanotoilleni ovat tervetulleita sekä yksilöt että parit ja moniskunnat. Psykologina ja seksologina erityinen kiinnostuskohteeni on muutos.

First session price

70.00

Regular session price

130.00

Pricing details

Voit varata 30min tutustumiskäynnin hintaan 70e.