Home Page / Find Your Therapist / Niina Pussila

Niina Pussila

In education Psychologist, Psychoanalytic
Helsinki, Meilahti
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Olen psykologi ja psykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan keskusteluapua sekä koulutusterapiaa asiantuntevalla, hyväksyvällä ja myötätuntoisella otteella Helsingin Meilahdessa tai etäyhteydellä. Lisätiedot ja ajanvaraus https://www.mielipalvelut.fi/.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
About me as a therapist

Olen psykologina myötätuntoinen ja lämmin. Minulle on tärkeää, että koet vastaanotollani tulevasi kohdatuksi tasavertaisena ja ainutkertaisena yksilönä. Koen, että kaiken perustana on toimiva ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa sinun on mahdollista kokea tulevasi kuulluksi turvallisessa tilassa. Ajattelen, että sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija ja minä tarjoan oman mieleni sekä parhaan ammatillisen ymmärrykseni sinun avuksesi. Näin voimme yhdessä tarkastella niitä tekijöitä elämässäsi, jotka tuntuvat liian raskailta kantaa yksin.

About my therapy sessions

Lähden työskentelyssäni aina liikkeelle siitä tekijästä tai vaikeudesta, johon asiakas toivoo muutosta ja muokkaan työskentelyni tätä tavoitetta vastaavaksi. Pyrin asiakkaan kanssa yhdessä jäsentämään hänen yksilöllistä tilannettaan, mahdollisia aiempia vaikeita elämänkokemuksia sekä näiden taustalla vaikuttavia ajatuksia ja tunnekokemuksia. Työskentelyni keskiössä on toivon luominen sekä asiakkaan itseymmärryksen lisääminen, mikä voi jo osaltaan toimia psyykkistä kärsimystä lieventävästi. Minulla on kokemusta mm masennuksen, ahdistuksen, uupumuksen sekä erilaisten elämänkriisien hoidosta. Mielenkiinnonkohteeni ovat tunnetyöskentelyssä. Olen työssäni psykologina huomannut, kuinka pulmat tunteiden käsittelyssä voivat osaltaan tuottaa psyykkistä ahdinkoa tai toimia mielialaoireita ylläpitävinä tekijöinä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt kliinisenä psykologina psykiatrisen erikoissairaanhoidon poliklinikoilla ja osastoilla, minkä myötä olen saanut osaamista vakavien mielenterveysongelmien hoitamisesta, arvioimisesta ja tutkimisesta. Asiakkaani ovat kärsineet mm. ahdistuneisuudesta, mielialaoireista, tunne-elämän haasteista, todellisuuden tajun hämärtymisestä, ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen liittyvistä haasteista. Lisäksi minulla on kokemusta työterveyspsykologin työstä työterveyshuollosta, jossa työskentelen edelleen yksityisvastaanottoni lisäksi.

Client group

Aikuiset

Additional information

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin Meilahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Mannerheimintien varrella osoitteessa Lehtikuusentie 2.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Koulutusterapian hinnat erikseen sovittavissa. Yhteydenotot sähköpostilla niina.pussila@mielipalvelut.fi.