Home Page / Find Your Therapist / Jasmin Hämäläinen

Jasmin Hämäläinen

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Helsinki,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen koulutukseltani psykologi, ja tarjoan käynneilläni tukea elämän akuuteissa ja pidempäänkin kestäneissä hankalissa olosuhteissa. Keskustelutukea on mahdollista saada niin lyhyt- kuin pitkäkestoisenakin.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Työskentelyni perustuu yhteiselle tutkimiselle ja tilanteen jäsentämiselle yhdessä. Annan sinulle mieluusti tilaa kertoa vapaasti tilanteestasi, mutta olen psykologina myös aktiivinen ja osallistuva. Turvallisen tilan luominen ja kiireetön vuorovaikutus ovat minulle erityisen tärkeitä asioita. Psykologina olen kuunteleva, myötätuntoinen ja pohdiskeleva.

About my therapy sessions

Tarjoan pääsääntöisesti keskustelutukea, mutta tarpeen mukaan voimme hyödyntää myös erilaisia menetelmiä ja harjoituksia - esimerkiksi kognitiivisen käyttäytymisterapian ja hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmät ovat minulle tuttuja. Toisinaan jo ymmärryksen lisääntymisen itsestä ja elämänhistoriastaan auttaa lievittämään pahaa oloa.

Tärkeintä on kuitenkin löytää yhteinen tapa työskennellä, kuuntelen tarkasti toiveesi ja kohtaan sinut yksilöllisesti.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
First session price

0.00

Regular session price

100.00

Pricing details