Home Page / Find Your Therapist / Henrietta Jarva

Henrietta Jarva

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Tampere, Tampella
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Kaipaat sitten kuulevaa korvaa tai työkaluja muutokseen, voit tulla vastaanotolleni rennosti omana itsenäsi. Olen perehtynyt erityisesti neurokirjoon ja stressinhallintaan. Kansainvälisen taustani vuoksi olen tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä monenlaisista kulttuureista.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Työotteeni on empaattinen, valmentava, sekä voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Kohtaan ihmiset yksilöinä diagnoosien sijaan, sillä meistä jokainen on ainutlaatuinen yksilö ominen taitoineen ja voimavaroineen. Minulle on tärkeää luoda vastaanotolleni avoin ja turvallinen ilmapiiri, ja niinpä kysynkin: mitä juuri sinä tarvitset? Olen kuunteleva ja tilaa antava, mutta samalla myös tutkiva ja aktiivinen keskustelija. Luottamuksellisen ja lämminhenkisen yhteistyösuhteen rakentaminen on minulle tärkeää.

About my therapy sessions

Oli mielesi päällä mitä vain, olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Tarjoan keskusteluapua, konkreettisia keinoja ja harjoituksia.

Mikäli tunnistat itsessäsi neurokirjon piirteitä (ADHD, ADD tai autismikirjo) ja nämä asiat askarruttavat, voimme yhdessä pohtia vastauksia kysymyksiisi. Tarjoan myös ratkaisu- ja voimavarakeskeistä neuropsykiatrista valmennusta, jossa luodaan sinulle henkilökohtaiset tavoitteet. Tavoitteita voivat olla esimerkiksi toimintakyvyn ja arjenhallinnan kehittäminen tai myönteisen minäkuvan vahvistaminen. Et tarvitse diagnoosia valmennukseen osallistuaksesi.

Lisäksi opiskelen rentoutumisen ja palautumisen kokonaisvaltaiseksi asiantuntijaksi, ja voin tarjota sinulle tietoa ja työkaluja koskien stressin ehkäisyä, hallintaa ja palautumista. Käytössäni minulla on erilaisia lempeitä kehollisia harjoitteita, sekä rentoutus-, hengitys ja läsnäoloharjoitteita.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Taustalla minulla on kansainvälinen kliinisen neuropsykologian maisterintutkinto ja ratkaisu- ja voimavarakeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys. Minulla on työkokemusta neuropsykiatrisesta kuntoutuksesta, jossa työskelentelen terapiatyöni ohella. Lisäksi opiskelen tällä hetkellä kokonaisvaltaiseksi rentoutusohjaajaksi. Minulla on kokemusta sekä nuorten että aikuisten kanssa työskentelystä.

First session price

95.00

Regular session price

100.00

Pricing details