Coronaria

Olemme 100 % kotimainen ja Suomen suurin sekä monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Tarjoamme palveluita Kelan, kuntien, sairaanhoitopiirien ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Psykoterapia auttaa kaikenikäisiä ja erilaisessa elämänvaiheissa olevia selviytymään paremmin elämän, arjen sekä mahdollisten toistuvien ongelmien kanssa.
Our Services

- Puheterapia
- Toimintaterapia
- Fysioterapia
- Psykologipalvelut
- Neuropsykologipalvelut
- Psykoterapia
- Perhe- ja pariterapia

Our Expertise

Tavoitteenamme on antaa psykologista apua ja ammattilaisen näkökulmaa, joka parantaa asiakkaan elämänlaatua. Asiakas ja terapeutti työskentelevät yhdessä luottamuksellisessa vuorovaikutussuhteessa, tavoitteena vahvistaa asiakkaan itsetuntemusta, omien ajatusten ja tunteiden sekä kokemusten tunnistamista. Tätä kautta asiakkaan itsearvostus vahvistuu, ja hänen on mahdollista toimia ja tehdä valintoja hyvinvointia ja voimavaroja rakentavaan suuntaan.

Our Therapists
Psychotherapist, Other, Psychologist
Tampere, Tampere
Show more

Psykoterapeutti, psykologi. Psykoterapiakäynnille voi hakeutua yksittäisille käynneille oman elämän asioiden kanssa tai lyhyelle jaksolle (5-20 kertaa) tai Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. Otan vastaan myös erilaisilla maksusitoumuksilla ja palvelusetelillä psykoterapiaan tulijoita.

Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term