Coronaria

Olemme 100 % kotimainen ja Suomen suurin sekä monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Tarjoamme palveluita Kelan, kuntien, sairaanhoitopiirien ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Psykoterapia auttaa kaikenikäisiä ja erilaisessa elämänvaiheissa olevia selviytymään paremmin elämän, arjen sekä mahdollisten toistuvien ongelmien kanssa.
Our Services

- Puheterapia
- Toimintaterapia
- Fysioterapia
- Psykologipalvelut
- Neuropsykologipalvelut
- Psykoterapia
- Perhe- ja pariterapia

Our Expertise

Tavoitteenamme on antaa psykologista apua ja ammattilaisen näkökulmaa, joka parantaa asiakkaan elämänlaatua. Asiakas ja terapeutti työskentelevät yhdessä luottamuksellisessa vuorovaikutussuhteessa, tavoitteena vahvistaa asiakkaan itsetuntemusta, omien ajatusten ja tunteiden sekä kokemusten tunnistamista. Tätä kautta asiakkaan itsearvostus vahvistuu, ja hänen on mahdollista toimia ja tehdä valintoja hyvinvointia ja voimavaroja rakentavaan suuntaan.

Our Therapists
Psychotherapist, Cognitive, Psychologist
Hämeenlinna, Keskusta
Show more

Olen nyt 2020 vuoden alusta Hämeenlinnassa vastaanoton avannut psykologi ja psykoterapeutti. Minulla on laaja kokemus aikuisten ja nuoruusikäisten psykoterapiatyöstä. Olen myös työskennellyt vuosien ajan lasten ja perheiden auttamiseksi perheneuvolatyön puitteissa.

Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term