Home Page / Find Your Therapist / Vuokko Häkli
Psychotherapist, Occupational therapist, Visual art therapy
Vihti, Nummela
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen psykoterapeutti/ kuvataideterapeutti ja pohjakoulutukseltani Erikoistoimintaterapeutti. Terapiassa luonani voit saada ymmärrystä mieltäsi askarruttaviin asioihin ja eväitä muutokseen luovasti pohtien joko kuvallisin tai kehollisin menetelmin tai vain keskustelemalla.
Psychotherapeutic Orientation
  • Visual art therapy
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Body-oriented psychotherapy EMDR

About me as a therapist

Olen positiivinen, sosiaalinen, aktiivinen, kuunteleva, myötätuntoinen ja kiinnostunut ihmisen auttamisesta. Haluan auttaa sinua ymmärtämään oman mielesi sisältöjä ja pääsemään elämässä eteenpäin kohti tavoitteita, jotka koet tärkeäksi. Yhdessä tutkien, rauhallisesti edeten kohti eheyttä. Kuljen rinnallasi ja haluan tukea sinua löytämään vastauksia .

About my therapy sessions

Terapiassa voit puhua tai tehdä kuvaa käyttäen erilaiisa taidemateriaaleja valintasi mukaan. Luova taiteellinen työskentely voi auttaa jäsentämään ajatuksia, tunteita tai kokemuksia. Luottamuksellinen yhteistyösuhde on keskeinen elementti kaikelle terapialle. Kehollisten menetelmien avulla kehotietoisuus paranee ja huomio voi kiinnittyä myös sanattomaan vuorovaikutukseen, tunnesäätelyyn ja itsesäätelytaitojen kehittymiseen. EMDR- terapiassa voit työstää vaikeita kokemuksia ja nykyisyyttä häiritseviä muistoja, mikä voi auttaa toipumisessa. Nuorempien kanssa terapiassa voidaan käyttää myös leikkiä, satuja tai pelejä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt pitkään toimintaterapeuttina kuntoutuksen eri alueilla, pisimmän ajan lasten ja nuorten psykiatrian saralla. Kuvataidepsykoterapeuttina työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen suorittanut Suomen mielenterveysseuran psykodynaamisen kuvataidepsykoterapeutin tutkinnon v. 2015, jonka jälkeen Psykofyysisen psykoterapian perustekoulutuksen 2019. Lisäksi olen suorittanut Therapeija säätiön kriisityön täydennyskoulutuksen ja traumatyön täydennyskoulutuksen psykoterapeuteille. Myös mentalisaatityöskentely on tuttua, olen suorittanut Mentalisaatio ry: n, Anna Freud Centren Mentalisaatioon perustuva hoito (MBT) peruskoulutuksen. EMDR-terapeutiksi valmistuin 2022 (EMDR 1 ja 2) ja lasten ja nuorten EMDR-terapeutiksi 2023.

First session price

60.00

Regular session price

92.60

Pricing details