Home Page / Find Your Therapist / Visa Metsälä

Visa Metsälä

In education Psychologist, Psychodynamic
Turku, vastaanotto Liedossa.
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan aikuisten psykodynaamista yksilöpsykoterapiaa. Pohjakoulutukseltani olen psykologi. Keväälle 2024 on aukeamassa paikka kaksi kertaa viikossa toteutuvalle hoidolle (ma klo17.45 / to klo9.15). Tervetuloa tutustumiskäynnille!
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Tapaamisilla sinulla on pysyvässä, turvallisessa tilassa mahdollisuus tutkia vapaasti mielensisältöjäsi. Psykoterapeuttina olen kiinnostunut siitä, mitä erilaiset asiat ja elämäntapahtumat merkitsevät juuri sinulle. Pyrin tarpeen mukaan toimimaan niin, että olisin riittävän lähellä, jotta ahdistaviakin kokemuksia olisi mahdollisuus yhdessä kohdata, mutta toisaalta pyrin antamaan tilaa omalle etenemiselle ja löytämisen ilolle.

About my therapy sessions

Psykoterapiaan tullaan yleensä jonkinlaisten haasteiden, vaikean elämäntilanteen tai asetetun diagnoosin myötä. Lähtökohtana työskentelyssä on, että kaikenlaisten kokemusten ja käyttäytymisen taustalla on yksilöllinen mieli, jota voidaan ymmärtää. Yritän yhdessä kanssasi oppia tästä. Itseymmärryksen lisääntyminen tarjoaa näin halutessasi mahdollisuuden tehdä elämässä uudenlaisia valintoja. Riittävän pitkä psykoterapeuttinen suhde voi tarjota myös havaintoja ja kokemuksia sellaisesta ihmissuhteessa olemisesta, joka ei ole aiemmin mahdollistunut.

Edellä kuvattu toteutuu parhaiten kun vuorovaikutuksemme toteutuu fyysisesti samassa tilassa tiiviillä tapaamistiheydellä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Sexual problems Processing my past Challenging life situation Personality disorders Personal growth and development Eating disorders Difficulty sleeping Anxiety towards social situations Feeling bad
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli kymmenen vuotta lastensuojelun toimintaympäristössä; läheisiin ihmissuhteisiin, kehitykseen ja vuorovaikutukseen liittyvien teemojen ympärillä niin lasten kuin aikuistenkin näkökulmasta.

Additional information

Vastaanottoni toteutuu Merikratoksen tiloissa Liedon Vanhalinnassa – osoitteessa Pohjoisrinteentie 4, 20410 Lieto.

First session price

80.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Tutustumiskäynti 80e / á90min
Vakiokäynnit 40e / á45min. Tapaamistiheys on kaksi kertaa viikossa.

Yksittäiset tai lyhyemmän aikavälin psykologin keskustelutapaamiset Merikratoksen psykologipalvelun kautta.