Home Page / Find Your Therapist / Teija Aittamo

Teija Aittamo

Psychological therapy, Psychologist, Solution-oriented
Helsinki, Munkkiniemi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykologi ja kouluttaudun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Tarjoan psykologin tukikäyntejä. Työskentelen ratkaisukeskeisellä otteella. Autan asiakasta tilanteen ja tavoitteiden hahmottamisessa, tuen voimavarojen tunnistamisessa ja ratkaisujen löytämisessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Psykologina arvostan jokaista asiakasta omana itsenään. Keskityn luomaan rauhallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on aina positiivisuus läsnä. Aktiivisella keskusteluotteella ja toisaalta tilaa antaen autan asiakasta hänen tilanteensa hahmottamisesssa, tavoitteiden luomisessa, voimavarojen tunnistamisessa ja ratkaisujen löytämisessä. Positiivisen ja kognitiivisen psykologian sekä ratkaisukeskeisyyden työtavoilla tuen asiakasta elämän- ja stressinhallinnan kysymyksissä, ihmissuhdeongelmissa sekä vaikeissa elämäntilanteissa. Tapaamisest muodostuvat yleensä 5-10 kerran istunnoista, mutta myös pidemmät prosessit ovat mahdollisia.

About my therapy sessions

Tutustumiskäynnin aikana kartoitan asiakkaan tilanteen mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti asiakasta kuunnellen ja oikeita kysymyksiä tehden. Käynnin lopussa arvioimme yhdessä yhteistyön jatkomahdollisuudet. Varsinaisten istuntojen aikana tehtävänäni psykologina on löytää yhdessä asiakkaan kanssa niitä vahvuuksia, joiden avulla hän kulloisessakin tilanteessa pääsee elämässään eteenpäin. Asiakas voi asettaa itselleen halutessaan tavoitteita ja välitehtäviä. Yhteinen työskentely perustuu kuunteluun, kysymyksiin, pohdintoihin ja tilan mahdollistamiseen. Työtavat ja aikataulu sovitaan työskentelyn alussa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Laillistettu Psykologi
Työnohjaaja STOry
Licensed practitioner of NLP
Certified Business Coach
Ratkaisukeskeinen lyhytterapiakoulutus (kesken)

Client group

Työskentelen yli 16-vuotiaitten nuorten ja kaikenikäisten aikuisten kanssa

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details