Home Page / Find Your Therapist / Tarja Kuusrainen

Tarja Kuusrainen

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Psychodynamic
Helsinki, Malmi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Psykoterapia parantaa itsetuntemusta ja vointia sekä selvittää sisäisiä ristiriitoja. Minulla on vapaana 3 aikaa henkilölle, joka tuntee sisäisen kärsimyksen ja sitoutuu jopa 2 kertaa viikossa käymään psykoterapiassa. Tai lyhytpsykoterapiaa 20 käyntiä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen kohdannut pitkällä työurallani kaikenlaisia ihmisiä. Olen kuunteleva, rauhallinen ja sopivan aktiivinen. Palautteena olen saanut myös sitä, että minulle on ollut helppo puhua ja on voinut tulla yhteistyösuhteeseen avoimena. Otan vastaan palautetta ja haasteet voidaan kohdata yhdessä. Aktiivisuus on kuuntelemista tarkasti, osoittamista kysymyksillä ja tulkintojen tekemistä.

About my therapy sessions

Terapiatunneilla areena ja aika on sinun, sinä olet päähenkilö. Tarkastelemme elämänkulkuasi ja nykyhetkeä. Haluan kuulla, miten voit ja miten pärjäät opiskelussa/työssä/kotona ja ihmissuhteissasi. Tutkimme, millainen ihminen olet tänään ja mitkä ovat haasteesi. Myös vahvuutesi on minun tärkeä tietää. Aina on vapaus kysyä ja ihmetellä sekä antaa palautetta.

Issues often worked with
Panic attacks Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen toiminut julkisella sektorilla jo yli 25 vuoden ajan ja olen töissä HYKS -sairaalassa tällä hetkellä. Ajat psykoterapiaan ovat illalla ja yksi ma klo 13.

Client group

Yhteys sähköpostiin.

Additional information

Etänä tarvittaessa, muttei pääsääntöisesti.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Kela-korvaus saatavilla, kun olet hakenut psykoterapiaa Kelasta ja sinulla on liitteenä lääkärin B-lausunto.