Home Page / Find Your Therapist / Tanja Aaltonen

Tanja Aaltonen

In education Psychologist, Cognitive
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen pohjakoulutukseltani psykologi ja opiskelen parhaillaan kognitiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistossa. Minulle voit varata ajan joko psykologin tai psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotolle. Ole rohkeasti yhteydessä ja etsitään valo taas elämääsi!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Psykologina ja terapeuttina työskentelen aidosti omalla persoonallani asettumatta asiakkaan yläpuolelle. Näytän tunteeni, ihmettelen ja kyselen ääneen, käsittelen vaikeitakin asioita huumorin avulla. Aitouteeni kuuluu myös esittää vaikeita kysymyksiä, haastaa vanhoja toimintatapoja. Minulle tärkeää on kunnioittaa asiakkaan kokemusta ja tunteita ja luoda turvallinen yhteys niiden käsittelylle.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentelyn alussa luomme yhteisen käsityksen työskentelymme tavoitteista ja sovimme työskentelymme suuntaa-antavan keston. Kartoitamme yhdessä, mitkä nykyolosuhteet ja reagointi- ja tulkintatavat saattavat ylläpitää oireiluasi ja millä keinoin niitä olisi mahdollista muuttaa. Keskitymme paljon nykyhetkeen, mutta käsittelemme yhdessä myös menneisyytesi kipupisteitä ja sitä, miten ne vaikuttavat nykyhetkeen. Pysähdymme paljon myös tunteidesi äärelle, koska niillä on meille tärkeää kerrottavaa. Keskustelun lisäksi käytämme erilaisia kuvallisia-, kehollisia- tai toiminnallisia menetelmiä sekä yhdessä sovittavia välitehtäviä.

Issues often worked with
Hurting yourself Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt Nuorisopsykiatrian avohoidon poliklinikalla vuodesta 2012 lähtien. Sitä ennen lastenneurologialla ja -psykiatrialla, lastensuojelussa ja koulupsykologina.

Client group

Psykologikäyntejä tarjoan aikuisille ja yli 13v -vuotiaille nuorille, koulutusterapiaa aikuisille ja yli 16 -vuotiaille nuorille.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Psykologikäynnit toimipisteen hinnaston mukaan.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.