Home Page / Find Your Therapist / Suvi Vuorinen
In education Psychologist, Psychoanalytic
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Ammattitaitoista tukea mielen hyvinvointiin. Olen laillistettu psykologi, kasvatustieteen maisteri ja psykoanalyyttinen psykoterapeuttiopiskelija, jolla on usean vuoden kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta ja opiskelijaterveydenhuollosta. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Cognitive analytic
About me as a therapist

Luotettavuus, empaattisuus ja analyyttisyys kuvaavat minua terapeuttina. Pyrin luomaan rauhallisen ilmapiirin, jossa sinun on hyvä olla ja puhua vaikeistakin asioista. Vahvuuteni on kyky auttaa sinua sanoittamaan tunteitasi ja kokemuksiasi. Kuuntelen sinua hyväksyvästi ja puolueettomasti. Työskentelyotteeni vaihtelee asiakkaan mukaan: olen tarvittaessa aktiivinen, tarvittaessa tilaa-antava.

About my therapy sessions

Terapiakäynnin tavoitteena on mahdollisimman vapaa keskustelu. Sinä päätät keskusteluteemoista ja minä terapeuttina autan sinua tutkimaan näitä teemoja pintaa syvemmältä. Työote on tutkiva, puolueeton ja hyväksyvä. Teemme yhteistyötä, jonka tarkoitus on auttaa sinua lisäämään itsetuntemustasi ja ymmärtämään psyykkisen oireilun tai muun vaikeuden taustatekijöitä. Asiat jäsentyvät ja voit löytää vaihtoehtoisia toimintatapoja ja ajatusmalleja. Itseymmärryksen lisääntyminen tuo mahdollisuuden myönteiseen muutokseen, oireiden helpottumiseen ja elämänilon vahvistumiseen.

Ota yhteyttä! Tarjoan ammattitaitoista ja yksilöllistä tukea mielesi hyvinvointiin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Processing my past Challenging life situation Personality disorders Personal growth and development
My professional background and knowledge

Erityiskohderyhmääni ovat korkeakouluopiskelijat. Olen suorittanut opiskeluterveydenhuollon pätevöittävän koulutuksen (YTHS)

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kanssa.

Additional information

Vastaanotollani voit saada yksilöllistä apua erilaisiin vaikeuksiin ja haasteisiin. Voit hakeutua vastaanotolle yksittäiselle neuvontakäynnille, lyhytterapiaan (esim. 5 -10 tai 16-24 käyntiä) tai pidemmälle terapiajaksolle. Teen myös hoitotarpeen arvioita. Huomioi, että käynneistä ei ole mahdollisuutta saada Kela-korvausta.

First session price

81.20

Regular session price

124.80

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Mehiläisen ajanvarauksessa