Home Page / Find Your Therapist / Soili Jakkula

Soili Jakkula

Psychotherapist, Nurse, Psychodynamic
Helsinki, Töölö
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term
Availability
Daytime appointments
Psykoterapeuttina tarjoan lyhyt- ja pitkäkestoista terapiaa. Psykoterapiassa pyritään ymmärtämään syvemmin tilannettasi ja elämääsi. Tavoitteena on, että syventyneen ymmärryksen ja yhteisen työskentelyn myötä saisit helpotusta psyykkisiin oireisiin ja löytäisit uusia mahdollisuuksia tilanteessasi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Psychoanalytic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina annan sinulle tilaa ja kuuntelen, mutta myös kyselen aktiviisesti ja osallistun yhteiseen pohdintaan. Minulla on asiakasta arvostava ja kunnioittava työote. Tavoitteeni on aito kohtaaminen sekä ammatillinen työskentely turvallisessa ilmapiirissä jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Terapeuttina olen läsnäoleva, myötätuntoinen ja sitoutunut yhteiseen työskentelyyn.

About my therapy sessions

Haastattelukäynneillä keskustelemme tilanteestasi ja siitä, millaisten asioiden vuoksi olet hakeutumassa terapiaan, mitä toivot ja millaista apua tarvitset. Haastattelujen aikana voit pohtia haluaisitko aloittaa terapian minun kanssani ja minä pohdin olisinko sopiva terapeutti juuri sinun tarpeisiisi. Tilanteen kartoittamisen ja yhteisen pohdinnan jälkeen, jos psykoterapia minun kanssani vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta, voidaan sopia terapian aloittamisesta ja käytännön asioista sen suhteen. Varsinaisilla terapiatapaamisilla tutkimme yhdessä sitä mitä mielessäsi ja elämässäsi on, mistä on kysymys ja miten asiat liittyvät toisiinsa. Saat tapaamisilla puhua niistä asioista mitä mielessäsi on. Kuuntelen sinua, kyselen ja kommentoin. Asioiden yhdessä jakamisen, ymmärtämisen ja yhteisen työskentelyn kautta pyrimme lievittämään niitä hankaluuksia, joiden vuoksi olet terapiaan hakeutunut.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseni on psykiatrinen sairaanhoitaja. Minulla on vuosien kokemus työstä psykiatrian poliklinikalla, jossa olen hoitanut erilaisista psyykkisistä häiriöistä, traumoista ja vaikeuksista kärsiviä asiakkaita. Minulla on myös kokemusta eri kulttuureista tulevien asiakkaiden hoidosta sekä ulkomailla työkomennuksella olleiden ja kriisialueilla työskennelleiden hoidosta.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details