Home Page / Find Your Therapist / Sirpa Tammela-Laine

Sirpa Tammela-Laine

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Psychodynamic
Helsinki, Katajanokka
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Psykoterapia on mielen matka itseen ja omaan elämäntarinaan. Tavoitteena on helpottaa itsen ja toisten kanssa olemista. Merkitysten löytäminen elämässä tuo elinvoimaa ja voimaantuminen vahvistaa selviytymistä haasteista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen psykodynaaminen psykoterapeutti (Valvira- ja Kela-pätevyys) ja valmis kulkemaan kanssasi mielenkiintoisen ja antoisan matkan tavoitteena eheytynyt elämäntarinasi. Kuuntelen ja kuulen, ohjaan ja opastan, tunnen kanssasi ja tulkitsen. Olen terapiatunnilla läsnä sinua varten. Omaan integratiivisen, sinua myötäilevän ja tarvittaessa aktiivisen työotteen. Halutessasi tarjoan mahdollisuuden prosessointiin myös piirtämisen/maalaamisen tai draamallisten harjoitusten kautta.

About my therapy sessions

Istuntojen perusta on kohtaaminen, puhuminen, kuuleminen ja vuorovaikutus. Myös non-verbaalisen viestinnän ja tunneilmapiirin huomioiminen on tärkeää. Terapiasopimuksessa sovitut asiat ovat osa psykoterapiaprosessin raameja. Luottamuksellisen ja merkityksellisen terapiasuhteen rakentuminen on ensiarvoisen tärkeää. Huomion arvoista on myös yhteisymmärryksessä toteutettu psykoterapian eheyttävä lopettamisprosessi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development
My professional background and knowledge

Omaan pitkäaikaista erityisosaamista nuorisopsykiatriasta, seksuaalisen hyväksikäytön traumasta ja kriisihoidosta. Olen psykoterapeuttikoulutuksen lisäksi opiskellut draamaohjaajaksi ja työnohjaajaksi sekä psykodynaamista lyhytpsykoterapiaa, depression hoitoa, kognitiivista psykoterapiaa että mentalisaation käyttöä psykoterapiassa.

Client group

Nuoret ja aikuiset.

First session price

95.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Kela:n tukeman vakiokäynnin omavastuu 42,40€.