Home Page / Find Your Therapist / Sirpa Hopiavuori

Sirpa Hopiavuori

Psychotherapist, Nurse, Crisis and trauma
Helsinki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Tarjoan aikuisille lyhyt- ja pitkäkestoista yksilöterapiaa (Kela-pätevyys). Myös yksittäiset konsultaatiokäynnit ovat mahdollisia. Terapiasta voi olla hyötyä elämän monissa tilanteissa. Olen työskennellyt Valviran hyväksymänä kriisi- ja trauma psykoterapeuttina yli 10 vuotta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Olen aktiivinen ja empaattinen psykoterapeutti, joka pyrkii löytämään asiakkaan kanssa yhdessä asiakasta parhaiten auttavat ”hoitokeinot”. Psykoterapeuttina minulle on tärkeää, että terapia etenee asiakkaan omassa tahdissa, turvallisesti. Psykoterapeuttina pyrin luomaan asiakkaalle ”tilan”, jossa me yhdessä voimme tutkia hänen ajatteluaan ja toimintaansa. Tutkimisen avulla pyritään löytämään vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia.

About my therapy sessions

Istunnoilla keskustellaan asiakkaan tilanteesta. Tärkeintä on turvallinen vuorovaikutussuhde asiakkaan ja terapeutin välillä. Tapaamisten aikana voidaan tarvittaessa käyttää apuna erilaisia harjoituksia, jotka auttavat asiakasta hahmottamaan tilannettaan (mm. mielikuva- tai hengitysharjoituksia, mind map -tekniikkaa tai EMDR-menetelmää). Kaikkien menetelmien kohdalla käydään ensin keskustelu asiakkaan kanssa siitä, mihin menetelmää käytetään ja miten menetelmä voisi mahdollisesti hyödyttää asiakasta.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development
My professional background and knowledge

Olen erityistason psykoterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK). Olen työskennelyt yli 11 vuotta psykiatriassa (osastoilla ja avohoidossa) ja toiminut psykoterapeuttina vuodesta 2003 alkaen.

First session price

103.00

Regular session price

103.00

Pricing details

Tutustumiskäynti on kestoltaan 1 tuntia kun vakiokäynti taas on 45 minuuttia.