Home Page / Find Your Therapist / Sari Sundell

Sari Sundell

Psychological therapy Psychologist, Cognitive
Helsinki, Kamppi
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Katselen elämää yleensä sen valoisalta puolelta ja yritän tuoda lämminhenkisyyttä, iloa ja valoa myös asiakaskohtaamisiini. Olen laillistettu psykologi ja coach, joka on tällä hetkellä kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Keskusteluapu, tukeminen ja ohjaus elämän eri tilanteissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Katselen elämää yleensä sen valoisalta puolelta ja yritän tuoda lämminhenkisyyttä, iloa ja valoa myös asiakaskohtaamisiini. Olen laillistettu psykologi ja coach, joka on tällä hetkellä kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Keskusteluapu, tukeminen ja ohjaus elämän eri tilanteissa, parisuhdeasiat ja urapohdinnat kiinnostavat minua erityisesti tällä hetkellä. Uskon asiakkaan omiin voimavaroihin ja käytän tarvittaessa mielikuvatekniikoita (esim. NLP), coachingia tai tunnekeskeistä terapiaa niiden lisäämiseksi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnoillani käytän kognitiivisen psykoterapian ja ratkaisukeskeistä viitekehystä. Uskon asiakkaan omiin voimavaroihin. Psykologina olen myötätuntoinen, läsnäoleva ja kuuleva, mutta myös pehmeästi kantaaottava. Ratkaisun avaimet löytyvät yleensä asiakkaalta itseltänsä. Toimin asiakkaalle ikään kuin peilinä samalla kun asiakas itse selkiinnyttää ajatuksiansa. Käytän toisinaan vastaanotolla myös mielikuvatekniikoita (NLP), luovia menetelmiä tai mindfulnessia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Panic attacks Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen laillistettu psykologi ja kasvatustieteilijä. Olen toiminut kouluttajana, koulupsykologina, neuvolapsykologina, terveyskeskuspsykologina, työterveyspsykologina, itsenäisenä yrittäjänä. Olen tehnyt myös rekrytointia ja uraohjausta sekä kuntoutustyötä.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Kiinnostuksen kohteenani ovat etenkin voimavarat, coaching, paniikkihäiriöt, parisuhdeasiat ja urapohdinnat.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.