Home Page / Find Your Therapist / Sanni Nevalainen
In education Psychologist, Integrative
Pori,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani erikoispsykologi ja opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi (integratiivinen suuntaus). Tarjoan lyhytterapiaa sekä koulutuspsykoterapiaa nuorille ja aikuisille. Pidän tärkeänä lämminhenkistä ja luottamuksellista yhteistyösuhdetta, jossa on turvallista jakaa vaikeitakin asioita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, rauhallinen ja myötätuntoinen. Olen kuunteleva, mutta myös tutkiva ja aktiivinen keskustelija. Pidän tärkeänä lämminhenkistä ja luottamuksellista yhteistyösuhdetta. Tavoitteenani on luoda ilmapiiri, jossa on turvallista jakaa vaikeitakin asioita. Pidän tärkeänä asiakkaan yksilöllistä kohtaamista ja sitä, että hän kokee tulevansa aidosti kuulluksi.

About my therapy sessions

Terapiassa voimme keskustelun kautta tutkia yhdessä ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi. Voimme pohtia asioita eri näkökulmista. Voimme tarkastella asioita nykyhetken näkökulmasta sekä lisäksi pohtia myös menneisyyden asioita. Voimme yhdessä miettiä sopivat tavoitteet terapialle. Niiden lisäksi terapiassa tavoitteena on usein oireiden helpottumisen lisäksi myös itseymmärryksen lisääntyminen.

Integratiivisessa psykoterapiassa voidaan soveltaa ja yhdistää eri psykoterapiasuuntausten näkökulmia ja menetelmiä asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti. Lisätietoa suuntauksesta löytyy esimerkiksi täältä: http://www.integratiivinenpsykoterapia.fi/psykoterapia/

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Hurting yourself Treatment of physical illness Changing lifestyle Self-destructive thoughts Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping
My professional background and knowledge

Olen lasten ja nuorten erikoispsykologi. Psykologina olen tehnyt töitä kaiken ikäisten parissa. Työkokemusta on sekä terapeuttisesta että neuropsykologisesti painottuneesta työstä. Olen työskennellyt mm. psykiatrialla, perheneuvolassa, opiskeluhuollossa sekä kuntoutuksen parissa. Parhaillaan opiskelen integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa, josta valmistun v. 2026.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Hinta koulutuspsykoterapiaan. Tarkempaa tietoa hinnoista ja ajanvarauksesta löytyy osoitteesta

https://www.mehilainen.fi/laakarit-ja-asiantuntijat/sanni-nevalainen