Home Page / Find Your Therapist / Sanna Anttonen

Sanna Anttonen

In education Public health nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Porvoo, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Moikka! Olen toisen vuoden psykoterapeuttiopiskelija. Suuntauksena kognitiivinen käyttäytymispsykoterapia. Terapiatyössä pidän aitoa kohtaamista ja arvostavaa, asiakasta kunnioittavaa asennetta merkityksellisenä asiana, joten tämä on lähtökohtani terapiatyössä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä, lämmin ja uskallan terapeuttinakin olla aito, oma itseni, tunteineen, kaikkineen. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri niiden asioiden kanssa, jotka ovat sinulle vaikeita, kuormittavia ja haastavia. Työskentely voi olla pidempään kestävää tai lyhytkestoista.

Olen valmis auttamaan monien eri elämänvaiheiden tuomien haasteiden ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien kanssa. Minulla on pitkä kokemus työterveyshuollosta, joten minua kiinnostaa erityisesti haasteet, joita työelämä tuo eteen, kuten uupuminen työssä, jaksamisongelmat, masennus, jännittäminen. Erityisesti sydäntäni lähellä on myös surun ja menetyksen käsittely.

Psykoterapeuttikoulutettavana en pysty vastaanottamaan Kela-asiakkaita.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Kognitiivisen käyttäytymispsykoterapian opiskelijana käytän koulutuksessani opiskeltuja menetelmiä. Terapia aloitetaan keskustellen ja kartoittamalla asiakkaan sen hetkisiä haasteita ja vaikeuksia ja miten ne elämään vaikuttavat. Käytössä on vuorovaikutteisen keskustelun lisäksi asiakkaan kanssa sovitusti tehtäviä harjoitteita ja mahdollisesti altistuksia. Psykoterapeuttiopintojeni kautta minulla on säännöllistä työnohjausta, joka tukee asiakastyötäni.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Phobia/fear Challenging life situation Difficulty sleeping
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen terveyden- ja sairaanhoitaja AMK. Minulla on terveydenhoidon ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK) sekä työterveyshoitajan koulutus. Olen käynyt juuri lisäopintoja Turun yliopistossa: Surevan kohtaaminen – Näkökulmia menetyksiin ja suruun 3 op -opintojakson aiheena on läheisen kuolemaan liittyvä suru. Olen työskennellyt pitkään työterveyshuollossa. Hoitoalalla olen ollut yhteensä jo 20 vuotta.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.