Home Page / Find Your Therapist / Saara Saulio

Saara Saulio

Psychotherapist, Psychologist, Psychodynamic
Helsinki, Kaisaniemi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen psykologi ja lastenpsykoterapeutti, teen tällä hetkellä enimmäkseen kuntoutuspsykoterapioita 16-25 -vuotiaiden kanssa. Tapaan perheitä ja nuoria myös lyhyemmän työskentelyn merkeissä. Työtilani on Kaisaniemessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabiliitation (children) Kela intensive medical rehabilitation (youth) Kela intensive medical rehabilitation (adults)

About me as a therapist

Olen saanut palautetta, että olen lempeä, mutta suora niin lapsille kuin vanhemmillekin. Olen aktiivinen, mutta kuunteleva, asiakaslähtöinen, myönteinen ja kannustava. Olen helposti lähestyttävä ja saan yleensä nopeasti hyvän kontaktin asiakkaisiin. Pidän tärkeänä sitä, että yhteinen ymmärrys ja hyvä työskentelysuhde löytyy, oli asiakkaana sitten aikuinen tai lapsi.

About my therapy sessions

Yksilökäynneillä lähdetään siitä, mitä asiakkaan mielessä on, ja pyritään yhdessä ymmärtämään oireilun tai tunteiden alkuperää. En käytä kotitehtäviä tai muita erillisiä menetelmiä vaan työskentelyprosessi tapahtuu keskustellen.

Jos minuun otetaan yhteyttä lapseen liittyvissä asioissa, tapaan yleensä ensin vanhemmat ja kartoitamme tilannetta yhdessä. Sen jälkeen sovimme jatkosta ja saatan tavata räätälöidysti lasta erikseen sekä vanhempien kanssa. Pääpaino on yhteisissä ymmärrykseen pyrkivissä keskusteluissa, mutta lasten kanssa työskennellessä apuna ovat luonnollisesti myös lelut, pelit ja piirustusvälineet.

Issues often worked with
Personal growth and development Depression/Anxiety Relationship problems Challenging life situation Challenges in parenting Processing my past Self-destructive thoughts Gender or Sexual-Identity Questions Low self-esteem Feeling bad
Client group

Työskentelen lasten sekä 16-25 -vuotiaiden nuorten ja aikuisten kanssa.

Additional information

Minulla on vapautumassa paikka pitkäkestoiseen psykoterapiaan.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details