Home Page / Find Your Therapist / Riikka Leinonen

Riikka Leinonen

In education Psychologist, Integrative
Kuopio, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutusterapiaa psykoterapiakoulutukseeni liittyen. Lisäksi tarjoan psykologin vastaanottoja, jossa työskentelytahdista sovitaan yhdessä. Terapeuttina pyrin olemaan lämmin ja asiakkaan mukaan joustava.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Mindfulness EMDR

About me as a therapist

Tarjoan Kuopiossa ja etäyhteydellä psykoterapeuttista keskusteluapua psykologin pohjakoulutuksella. Tarjoan sekä pitkäkestoista (esim. vähintään vuosi) koulutusvaiheen terapiaa että lyhytterapiajaksoja (10-20 käyntiä). Lisäksi tarjolla on myös yksittäisiä ohjaus - ja neuvontakäyntejä tai lyhyitä 3-5 käynnin jaksoja, jotka voivat jo myös olla auttavia ja suuntaa kirkastavia. Psykologi on Valviran valvoma terveydenhuollon ammattilainen, joka noudattaa työssään ammattieettisiä periaatteita.

Jos olet kiinnostunut tulemaan psykoterapiakoulutusasiakkaaksi, niin otathan minuun ensin yhteyttä sähköpostitse (riikka.leinonen@terapiatalonoste.fi) ja kerro hiukan itsestäsi sekä tilanteestasi. Voit laittaa myös viestin asiakaspalveluumme. Soitan sinulle ajan sopimiseksi tai vastaan sähköpostitse ennen sopivan tutustumisajan varaamista.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat aluksi asiakaspalveluun, jos haluat ottaa yhteyttä suoraan minuun, laita sähköpostia.

About my therapy sessions

Työskentelen integratiivisella otteella. Integratiivinen psykoterapia yhdistelee eri terapiasuuntausten teoreettista tietoa ja painottaa erityisesti terapiasuhteen merkitystä. Tämän vuoksi vastaanotolla pyritään tarkastelemaan myös sitä, mitä vuorovaikutuksessa välillämme tapahtuu ja parhaimmillaan terapiasuhde toimii korjaavana kokemuksena aiempiin ihmissuhteisiin verrattuna. Terapeuttina pyrin olemaan lämmin ja asiakkaan mukaan joustava. Tarvittaessa olen aktiivinen mutta ennen kaikkea asiakkaalle oman tilan antava.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Koulutukseltani olen psykologian maisteri ja olen työskennellyt useita vuosia aikuisten mielenterveyspalveluissa, erityisesti psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Lisäksi minulla on työkokemusta työterveyshuollosta ja opiskeluhuollosta nuorten aikuisten parissa. Olen työskennellyt myös kuntoutumisen teemojen parissa liittyen ammatilliseen kuntoutumiseen ja sairauksiin sopeutumiseen. Tarjoan myös koulutusvaiheen EMDR-vastaanottoa yksittäisten vaikeiden tapahtumien työstämiseen. Prosessiin kuuluu aina huolellinen tutustuminen ja arviointi sen suhteen, onko menetelmä sinulle sopiva ja onko yhteistyömme riittävän turvallinen EMDR:n käyttöön. Käyntejä on aina useampia ja usein on hyvä sitoutua pitempäänkin terapeuttiseen yhteistyöhön. Ota ensin sähköpostilla yhteyttä riikka.leinonen@terapiatalonoste.fi ja kerro tilanteestasi sekä toiveistasi alustavasti, jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta EMDR-prosessiin.

Client group

Voit tulla vastaanotolleni mikäli kärsit ahdistuneisuudesta, masentuneisuudesta, ihmissuhdepulmista, sinut on kohdannut jokin elämänkriisi tai tilanteesi on muutoin alkanut mietityttämään sinua. Voit tulla vastaanotolle myös itsetuntemustasi kasvattaaksesi tai menneisyyden kokemuksia käsitelläksesi. Olet erittäin tervetullut vastaanotolleni myös, mikäli haluat tukea esim. pitkäkestoiseen kipuun tai fyysiseen sairauteen sopeutumiseen. Voit tulla vastaanotolle myös esim. työkykyyn tai uupumukseen liittyen.

Otan vastaan vain täysi-ikäisiä asiakkaita.

Additional information

Psykoterapiakoulutukseni päättyy vuonna 2025.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Psykologin vastaanotto 90 euroa
Koulutusterapian hinta määritellään tapauskohtaisesti

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa