Home Page / Find Your Therapist / Riikka Leinonen

Riikka Leinonen

In education Psychologist, Integrative
Etäyhteydellä koko Suomi,
Kuopio, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutusterapiaa psykoterapiakoulutukseeni liittyen. Lisäksi tarjoan psykologin vastaanottoja, jossa työskentelytahdista sovitaan yhdessä. Terapeuttina pyrin olemaan lämmin ja asiakkaan mukaan joustava.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Tarjoan Kuopiossa ja etäyhteydellä psykoterapeuttista keskusteluapua psykologin pohjakoulutuksella. Tarjoan sekä pitkäkestoista (esim. vähintään vuosi) koulutusvaiheen terapiaa että lyhytterapiajaksoja (10-20 käyntiä). Lisäksi tarjolla on myös yksittäisiä ohjaus - ja neuvontakäyntejä tai lyhyitä 3-5 käynnin jaksoja, jotka voivat jo myös olla auttavia ja suuntaa kirkastavia. Psykologi on Valviran valvoma terveydenhuollon ammattilainen, joka noudattaa työssään ammattieettisiä periaatteita.

Jos olet kiinnostunut tulemaan psykoterapiakoulutusasiakkaaksi, niin otathan minuun ensin yhteyttä sähköpostitse (riikka.leinonen@terapiatalonoste.fi) ja kerro hiukan itsestäsi sekä tilanteestasi. Voit laittaa myös viestin asiakaspalveluumme. Soitan sinulle ajan sopimiseksi tai vastaan sähköpostitse ennen sopivan tutustumisajan varaamista.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat aluksi asiakaspalveluun, jos haluat ottaa yhteyttä suoraan minuun, laita sähköpostia.

About my therapy sessions

Työskentelen integratiivisella otteella. Integratiivinen psykoterapia yhdistelee eri terapiasuuntausten teoreettista tietoa ja painottaa erityisesti terapiasuhteen merkitystä. Tämän vuoksi vastaanotolla pyritään tarkastelemaan myös sitä, mitä vuorovaikutuksessa välillämme tapahtuu ja parhaimmillaan terapiasuhde toimii korjaavana kokemuksena aiempiin ihmissuhteisiin verrattuna. Terapeuttina pyrin olemaan lämmin ja asiakkaan mukaan joustava. Tarvittaessa olen aktiivinen mutta ennen kaikkea asiakkaalle oman tilan antava.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Koulutukseltani olen psykologian maisteri ja olen työskennellyt useita vuosia aikuisten mielenterveyspalveluissa, erityisesti psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Lisäksi minulla on työkokemusta työterveyshuollosta ja opiskeluhuollosta nuorten aikuisten parissa. Olen työskennellyt myös kuntoutumisen teemojen parissa liittyen ammatilliseen kuntoutumiseen ja sairauksiin sopeutumiseen.

Client group

Voit tulla vastaanotolleni mikäli kärsit ahdistuneisuudesta, masentuneisuudesta, ihmissuhdepulmista, sinut on kohdannut jokin elämänkriisi tai tilanteesi on muutoin alkanut mietityttämään sinua. Voit tulla vastaanotolle myös itsetuntemustasi kasvattaaksesi tai menneisyyden kokemuksia käsitelläksesi. Olet erittäin tervetullut vastaanotolleni myös, mikäli haluat tukea esim. pitkäkestoiseen kipuun tai fyysiseen sairauteen sopeutumiseen. Voit tulla vastaanotolle myös esim. työkykyyn tai uupumukseen liittyen.

Otan vastaan vain täysi-ikäisiä asiakkaita.

Additional information

Psykoterapiakoulutukseni päättyy vuonna 2025.

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Psykologin vastaanotto 80 euroa
Koulutusterapia 80 euroa

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa