Home Page / Find Your Therapist / Pirjo Sirola
Psychotherapist, Master of Health Science (Nutrition), Psychodynamic
Helsinki, Punavuori
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen psykoterapeutti/ kuvataidepsykoterapeutti ja työnohjaaja. Työskentely kanssani on luottamuksellista, turvallista ja avointa yhteistyötä. Joka voi olla joko verbaalista tai kuvallista. Yhdessä päätämme sopivat työskentelytavat ja tavoitteet.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (youth) Kela intensive medical rehabilitation (adults)

Additional Training

Art therapy Mindfulness

About me as a therapist

Työskentelyni pohjautuu aina asiakkaan kunnioitukseen ja luottamuksellisuuteen. Työskentelyäni kuvaa toivon ylläpito, mahdollisuuksien näkeminen ja rauhallinen yhdessä tutkiminen. Terapeuttina olen myötätuntoinen sekä lempeän jämäkkä. Psykoterapeutti koulutukseni on psykodynaaminen, joskin työskentelyotteeni on myös integratiivinen ja aktiivinen.

About my therapy sessions

Työhuoneeni on rauhallinen paikka asettautua yhdessä tutkimaan ja pohtimaan sinun elämän haasteita. Terapeuttisen työskentelyn pyrkimyksenä on lisätä itsetuntemusta ja omia selviytymiskeinoja elämän eri tilanteisiin ja vuorovaikutus suhteisiin. Terapia on oppimisprosessi itsestä ja elämästä.
Työhuoneellani on aina mahdollisuus myös kuvalliseen luovaan työskentelyyn, jolloin asiakkaan luova tuotos tulee osaksi terapiaprosessia ja yhteistä tutkimista. Työskentelyssäni painotan hyvää yhteistyösuhdetta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders Personality disorders Bipolar disorder Seriously traumatized patients and dissociative disorders Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Suomen mielenterveysseuran Kuvataidepsykoterapiakoulutus (ET), Center for Mindfulness/ Leena Pennanen Mindfullness peruskoulutus. Therapia säätiö/Irmeli Nevalainen Mentalisaation peruskoulutus.

Additional information

Olen Suomen Kuvataideterapeuttien liiton jäsen.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Kaikki hinnat ovat per 45min.