Home Page / Find Your Therapist / Toivo Avsar

Toivo Avsar

In education Nurse, Cognitive
Salo, Salo
Etäyhteydellä, Kaikkialta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen Helsingin yliopiston alaisena kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Minulle voit tulla puhumaan asiasta kuin asiasta. Pidän tärkeänä, että pystyisin auttamaan sinua. Tutkitaan yhdessä asiaasi ja mietitään mikä voisi auttaa sinua.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Pidän itseäni empaattisena, myötätuntoisena ja lämpimänä keskustelijana, joka antaa tilaa, mutta myös pyrkii tuomaan oivalluksia ja ratkaisuja tilanteeseesi. Omat oivalluksesi ovat toki muutoksen alulle paneva tärkeä voima ja
suurimman työn joudut tekemään itse. Olen sopivan rauhallinen monien mielestä, mutta yritän sopeuttaa työskentelytapaani asiakkaan tarpeen mukaan sopivaksi. Yhteistyö, hyvä yhteinen kemia ja ymmärrys on tärkeää.

About my therapy sessions

Opiskelemani viitekehys on kognitiivinen, mikä tarkoittaa sitä, että tilanteessa ajatukset, tunteet, keho ja käyttäytyminen vaikuttavat toisiinsa. Vaikuttamalla yhteen osatekijään näistä voidaan vaikuttaa koko ongelmakehään. Usein muokkaamalla itseä koskevia ajatuksia ja uskomuksia voidaan muuttaa esimerkiksi tunteita, ja tällöin ihmisen voi olla helpompi olla itsensä kanssa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness Processing my past Obsessive-compulsive disorder
My professional background and knowledge

23 vuotta olen ollut töissä erikoissairaanhoidossa mm. mielialahäiriöosastolla ja viimeisen vuoden psykiatrian tutkimus- ja hoitopoliklinikalla.

Client group

Mielelläni yritän auttaa sinua missä vain vaikeudessa. Mieluiten ottaisin etäasiakkaita, mutta vastaanototkin mahdollisia. Ota yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään.

First session price

45.00

Regular session price

45.00

Pricing details