Home Page / Find Your Therapist / Mirja Sarkkinen
Educating psychotherapist, Psychologist, Early interaction
Espoo, Espoon keskus
Vantaa, Tikkurila
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi ja Valviran hyväksymä varhaisen vuorovaikutuksen (VET) ja integratiivinen (YET) psykoterapeutti, psykoterapiakouluttaja ja työnohjaaja. KESKITYN POTILASTYÖSSÄ RASKAANAOLEVIIN! Vastaanottoni siirtyy Vantaalta 1.11.2019 ESPOON KESKUKSEEN!
Psychotherapeutic Orientation
  • Early interaction
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment

About me as a therapist

Olen empaattinen ja nopeasti keskustellen asiakkaisiini liittyvä. Pyrin psykoterapeuttina luomaan ja aktiivisesti ylläpitämään hyvää yhteistyösuhdetta potilaisiini - sen avulla ja suojassa kun on mahdollista tutkia ja ymmärtää monenlaista mielensisäistä ja ihmissuhteisiin liittyvää elämänvaikeutta. Tarvittaessa haastan asiakkaitani vahvastikin uutta kohti. Suhtaudun psykoterapeutin työhöni tulosvastuulla ja uskon aina muutoksen mahdollisuuteen :) Psykoterapiassa voi oikeasti todellistua uudenlainen ja korjaavakin kokemus suhteessa olemisesta!

kESKITYN TÄLLÄ HETKELLÄ POTILASTYÖSSÄ VAIN RASKAANAOLEVIIN!

HUOM! Vastaanotollani sinua tervehtivät aina iloiset ja kiltit cavalier kingcharlesinspanielini Ninni ja Hulda. Huomioithan tämän, jos olet koira-allerginen!

About my therapy sessions

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiasta: www.mirjasarkkinen.fi
Räätälöin integratiivisen psykoterapian kullekin potilaalle sopivaksi ja mahdolliseksi. Pääpaino työskentelyssä on pulmallisen kokemisen, ongelman tai elämäntilanteen yhteisessä tutkimisessa ja jäsentämisessä - keskustellen. Kiinnostun varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeuttina myös yksilöpsykoterapioissa potilaitteni varhaisista ihmissuhde- , hoiva - ja traumakokemuksista ja niiden merkityksestä potilaan tavassa kokea itsensä ja olla maailmassa ja vuorovaikutussuhteissaan. Kuuntelen, kommentoin, tutkin, laajennan ja syvennän - toimin potilaan itsehavainnoinnin assistenttina. Tavoitteena on, että potilaan itsehavainnointi ja -ymmärrys laajenee ja että hän siirtyy vähitellen yhä enemmän oman elämänsä ja ongelmiensa suhteen objektipositiosta (ihmisestä, jolle vain tapahtuu) subjektipositioon (oman elämänsä vastuulliseksi omistajaksi). En asetu tietäjäksi, vaan kunnioitan potilaan omaa tapaa löytää itseään yhä paremmin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

- Psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi
- Varhaisen vuorovaikutuksen kouluttajapsykoterapeutti (VET)
- Vuoden 2018 aikana valmistun myös integratiivisen psykoterapian kouluttajapsykoterapeutiksi
- Toimin kokoaikaisesti yksityisenä ammatinharjoittajana
Olen Kelan ja HUS:n (ns. valtava-psykoterapiat) palveluntuottaja varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiassa (perheterapiana) ja integratiivisessa yksilöpsykoterapiassa.

Tarjoan myös varhaisen vuorovaikutuksen arvioinnin, tuen, hoidon ja psykoterapian työnohjausta, konsultaatiota ja koulutuksia terveydenhuollon ja sosiaalitoimen sekä kolmannen sektorin toimijoille. Olen vastuukouluttaja ja -työnohjaaja Helsingin yliopiston varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeuttikoulutuksissa.

Client group

Olen tehnyt yli 20 vuotta hoidollista ja psykoterapeuttista vauvaperhetyötä. Suuri osa asiakkaistani onkin ollut raskaanaolevia ja vauva- ja pikkulapsiperheitä.

Yksilöpsykoterapeuttina olen kiinnostunut erityisesti naisen elämänkaaren käänne- ja kriisikohdista.

Myös vammaisten lasten vanhemmuus - eri vaiheissaan - on lähellä sydäntäni.

Additional information

VASTAANOTTONI ON VANTAALLE, TIKKURILASSA, AIVAN DIXI-MATKAKESKUKSEN JA JUNARADAN VIERESSÄ. Vastaanotolleni on vain 15-20min junamatka HELSINGIN KESKUSTASTA, ja LENTOKENTÄLTÄ kehärataa pitkin 8min! Luokseni pääsee helposti myös autoillen ja vastaanottoni vastapäätä on Ratakujan parkki -parkkitalo (parkkimaksu 1€/h).

Ratakuja ei vielä näy Google mapsissa! Käy katsomassa tulo-ohjeet vastaanotolleni nettisivuiltani: www.mirjasarkkinen.fi

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Kelan kuntoutuspsykoterapioiden omavastuut:

Yksilöpsykoterapia (integratiivinen): 27,40€/45min

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia (perheterapiana): 46,10€/60min; 64,15€/90min