Home Page / Find Your Therapist / Minna Nevala
Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Espoo, Pohjois-Tapiola
Finnish Swedish English
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Jag erbjuder psykologtjänster även på svenska. Jag stöder dig i belastande livssituationer och kriser samt då när du vill öka ditt välmående. Jag är speciellt insatt i stresshantering, utmattning, prestationsångest, social ångest och i frågor gällande studiemotivation och inlärning.

I offer psychological support in difficult life situations and crisis but also when you want to enhance your well-being. I have worked a lot with issues related to stress management, burn out, social anxiety and self-criticism. I also work with issues related to learning and study motivation.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Olen psykologi, joka on perehtynyt erityisesti stressinhallintaan, jaksamiseen, suorituspaineisiin ja itsekriittisyyteen liittyviin haasteisiin. Työskentelen mielelläni myös ahdistukseen ja jännittämiseen, opiskelumotivaatioon ja oppimisen edistämiseen liittyvien kysymysten parissa. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani voimaan hyvin ja löytämään itselleen sopivia keinoja käsitellä hankalia tunteita ja tilanteita. Minulle tärkeää työssäni on yhdistää rauhallinen läsnäolo ja aktiivinen työote, sillä haluan tukea asiakasta lempeästi kohti muutosta.

Näen hyvinvoinnin vahvasti kehon ja mielen yhteistoimintana, joten pyrin ohjaamaan asiakasta myös kehon viestien kuunteluun. Psykologin työn ohella toimin hierojana sekä opetan taijita, mikä on opettanut havainnoimaan kehon ja mielen jännitysten yhteyksiä.

About my therapy sessions

Työskentelyni asiakkaan kanssa alkaa aina tilanteen kartoittamisella ja jäsentelyllä, minkä pohjalta sovitaan tavoite yhteiselle työskentelylle. Keskustelun lisäksi käytän työmenetelminä erilaisia mindfulness- ja mielikuvaharjoitteita sekä psykofyysisiä menetelmiä, mikäli asiakas kokee ne itselleen sopiviksi. Tapaamisten välillä voidaan käyttää erilaisia itsenäisesti tehtäviä harjoituksia, jotka auttavat tuomaan muutoksia osaksi arkea. Tapaamiskertojen määrä sovitaan asiakkaan tilanteen mukaan ja tyypillisesti niitä on 5-10.

Halutessasi tapaamiset voidaan toteuttaa videovälitteisesti.

Vastaanottoni on Lyhytterapiatalo Shortumissa Pohjois-Tapiolassa. Nettiajanvaraus: https://varaa.nettiajat.fi/2234?employees=69

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt 15 vuotta opintopsykologina yliopisto-opiskelijoiden parissa. Yksilövastaanottojen lisäksi olen tehnyt runsaasti ryhmäohjausta, mm. mindfulness- ja jännittäjäryhmiä. Minulla on kokemusta myös ammatinvalintapsykologin työstä. Psykologin työn ohella työskentelen hierojana ja siinä erityisosaamistani on kivunhoito sekä urheiluhieronta.

LISÄKOULUTUS

Lyhytterapeuttinen työote
Mindfulness-ohjaaja
Mindful Self-Compassion koulutus
Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -ohjaaja
Dialogisen sekvenssianalyysin koulutus

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa ja minulla on paljon kokemusta etenkin nuorten aikuisten sekä opiskelijoiden kanssa työskentelystä. Voit ottaa yhteyttä niin kuormittavissa elämäntilanteissa ja kriiseissä kuin tilanteissa, joissa akuuttia ongelmaa ei ole, mutta kaipaat tukea hyvinvointisi lisäämiseen tai esimerkiksi opiskelun sujuvoittamiseen.

First session price

105.00

Regular session price

105.00

Pricing details

Tapaaminen 45 min/105 €