Home Page / Find Your Therapist / Minna Koponen

Minna Koponen

In education Nurse, Cognitive analytic
Helsinki, Kamppi
Etäyhteydellä koko Suomi,
Swedish Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen terapeuttina välittävä, läsnä oleva ja asiakasta arvostava. Työskentelyssäni korostuu aito kiinnostus, asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutuksellinen työote. Tarjoan koulutusterapiaa yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Pyrin luomaan turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön, jossa asiakkaalla on mahdollista ilmaista itseään omana itsenään. Pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja ottamaan asiakkaan omat tarpeet ja vahvuudet/mahdolliset rajoitteet huomioon. Terapeuttina koen tärkeänä pitää toivoa ja myönteistä asennetta yllä myös vaikeiden asioiden ja tilanteiden keskellä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Yhteisen työskentelyn alussa hahmottelemme nykyistä tilannettasi, mikä on tähän johtanut, mikä siihen vaikuttaa ja minkälaisia muutostoiveita sinulla on. Osana työskentelyä koen tärkeäksi luoda ja panostaa itse yhteistyösuhteeseen, jotta sinulla on mahdollisimman turvallinen olo olla juuri oma itsesi. Terapiaistuntojen välissä voin tarpeen mukaan antaa kotitehtäviä tai harjoituksia terapeuttisen työskentelyn tueksi.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Challenging life situation Panic attacks Anxiety towards social situations Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykiatrian sektorilla (kuntouttavat yksiköt ja poliklinikka) sairaanhoitajana sekä nuorten että aikuisten kanssa reilu 10 vuotta. Opiskelen tällä hetkellä kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi (valmistuminen 12/2024). Lisäksi olen suorittanut täydentäviä lisäkoulutuksia seuraavista viitekehyksistä:
- Kognitiivinen työote
- Seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti

Client group

Tarjoan koulutusterapiaa yli 16- vuotiaille nuorille ja aikuisille.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.