Home Page / Find Your Therapist / Minna Kivivirta

Minna Kivivirta

In education Psychologist, Cognitive analytic
Etäyhteydellä koko Suomi,
Espoo, Leppävaara
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen ammatiltani psykologi ja opiskelen parhaillaan nuorten ja aikuisten kognitiivis-analyyttiseksi (KAT) psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Psykologina ja terapeuttina haluan olla helposti lähestyttävä, turvallinen ja asiakasta arvostava.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
About me as a therapist

Psykologina ja terapeuttina haluan olla helposti lähestyttävä, turvallinen ja asiakasta arvostava. Toivon, että koet vastaanotollani tulevasi kuulluksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Työotteeni on aktiivinen, mutta asiakkaan omalle pohdinnalle tilaa antava. Vaikka vastaanotolla käsittelemme usein vaikeita asioita, käynneilläni on kuitenkin tilaa huumorille. Voit hakeutua vastaanotolleni erilaisista syistä. Kyseessä voi olla esimerkiksi ahdistus- tai mielialaoireilu, elämän erilaiset haasteet, vaikeat elämänkokemukset tai halu lisätä itsetuntemusta. Minulle voit varata ajan joko psykologin tai psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotolle. Psykologin käyntejä voi olla tarpeesi mukaan yksi tai useampia, ja ne voivat toteutua säännöllisesti tai harvakseltaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentelyn alkuvaiheessa pyrimme luomaan kanssasi yhteistä ymmärrystä siitä, mikä kaikki oireiluusi tai haastavaan elämäntilanteeseesi vaikuttaa ja millaista muutosta kaipaat. Työskentelyn alussa sovimme myös työskentelyn kestosta ja tavoitteista. Psykoterapeuttisen keskustelun lisäksi käytän joustavasti erilaisia menetelmiä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, esimerkiksi läsnäolo- ja hengitysharjoituksia, mielikuvaharjoituksia ja halutessasi myös erilaisia välitehtäviä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Hurting yourself
My professional background and knowledge

Psykologina minulla on pitkä kokemus eri ikäisten nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelystä oppilas- ja opiskelijahuollossa.

Client group

Koulutusterapiaa tarjoan nuorille (>16 vuotta) ja aikuisille. Psykologin keskustelutukea tarjoan aikuisille yli 13-vuotiaille nuorille.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Koulutupsykoterapiakäynti: 60 euroa
Yksittäiskäynnit (1-5 sovittua käyntiä): 90 euroa
Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.