Home Page / Find Your Therapist / Minna Blomqvist

Minna Blomqvist

In education Psychiatric staff nurse, Cognitive
Helsinki, Keskusta
Helsinki, Malmi
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen aikuisten kognitiivisen yksilöpsykoterapian opiskelija, psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Minulla on yli 20 vuoden kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Olet tervetullut tarkastelemaan elämäntilannettasi yksittäiselle tapaamiselle tai pidempään terapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Neuropsychiatric coach Mindfulness

About me as a therapist

Terapeuttina minulle on tärkeää että tulet syvällisesti kuulluksi ja kohdatuksi oman elämäsi asiantuntijana. Pyrin luomaan luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa raskaatkin asiat voivat tulla jaetuiksi. Olen aito, kannustava ja läsnäoleva. Pitkän ja monipuolisen työkokemuksen myötä minulla on rohkeutta kohdata hyvin erilaisia elämän ilmiöitä ja asioita sallivasti. Työskentelyn taustalla on kognitiivisen psykoterapian teoria jota sovellamme käytäntöön yksilöllisesti sinun tarpeitasi kuunnellen. Voimme jäsentää elämäntilannettasi syvällisesti tai tutkia yksittäistä tilannetta ajatuksia, tunteita, fyysisiä tuntemuksia ja käyttäytymistä sekä niiden välisiä yhteyksiä tutkien.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun

About my therapy sessions

Tapaamisella voimme tutkia yksittäistä ilmiötä tai asiaa yhteisen ymmärryksen saamiseksi. Voimme käsitteellistää elämäntilannettasi, jotta näemme miten mennyt elämä vaikuttaa ja mihin asioihin työskentelyssä on syytä tarkemmin keskittyä. Tarvittaessa asioita voidaan kirjata ylös paperille tai fläppitaululle tai käyttää lomakkeita tiedon keräämiseksi tai yhteisen työskentelymme arvioimiseksi. Määrittelemme työskentelyn tavoitteet ja keston yhdessä ja arvioimme edistymistä säännöllisesti. Tarkoitus on että työskentely näkyy konkreettisesti arjessasi.

Tunnetyöskentelyssä voimme käyttää erilaisia tuoliharjoituksia. Voimme myös harjoitella rentoutumis-tai tietoisuustaitoja tai tehdä kehollisia harjoituksia yli- tai alivireystilojen hoitamiseksi.

Ahdistuneisuushäiriöiden altistushoidot ovat mielenkiinnon kohteitani. Voimme suunnitella yksilöllisiä altistusharjoituksia esimerkiksi sosiaalisten tilanteiden pelon tai pakko-oireiden aiheuttaman kärsimyksen lieventämiseksi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Psychotic disorders Obsessive-compulsive disorders Neuropsychiatric patients Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Minulla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta.
Olen työskennellyt psykiatrisessa sairaalahoidossa sekä suljetuilla että avo-osastoilla (4 v.), Ryhmäterapiakeskuksessa (7 v.) sekä avohoidossa - päiväsairaalassa, psykiatrian poliklinikalla mielialahäiriötyöryhmässä ja akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmässä (8 v.) Ahdistuneisuus- ja mielilahäiriöt, kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä pakko-oireet ja niiden hoito ovat tulleet tutuiksi työni kautta.

Psykiatrinen sairaanhoitaja 1998
Neuropsykiatrinen valmentaja 2012
Koska seksuaalisuuden monimuotoisuus on yleisempää autisminkirjon ihmisillä liittyy kokemukseni ja muutama lisäkoulutus aiheeseen.
Mindfulness-tunnetaitovalmentaja 2017
Hyväksymis-ja omistautumisterapian koulutus 2020

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Kiinostuksenani ovat ahdistuneisuus- ja mielialahäiriöt, kaksisuuntainen mielialahäiriö, neuropsykiatriset häiriöt, työuupumus, elämän- ja erokriisit, (erityis)vanhemmuuden haasteet, ahdistus- ja pakko-oireiden altistushoidot.

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.