Home Page / Find Your Therapist / Marko Meijer

Marko Meijer

Psychotherapist, Master of Theology, Psychoanalytic
Mäntsälä, Kirkonkylä
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Olen psykoanalyyttisen viitekehyksen omaava erityistason psykoterapeutti. Työskentelyni pohjana on koulutukseni ohella hankittu pitkä kokemus lapsuudessaan traumatisoituneiden ja rikostaustaisten kanssa. Heidän kanssaan olen oivaltanut häpeän työstämisen tärkeyden elämän solmujen avaamiseksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapiassa on mahdollista käsitellä elämän kipupisteitä. Vastanotollani näitä asioita lähestytään erityisesti terapia-asiakkaan omista mielikuvista käsin, jotka mielikuvat syntyvät meissä kaiken aikaa ja ne vaikuttavat meidän tapaamme olla suhteessa meitä ympäröivään maailmaan mm. läheisiimme, työpaikalla.

Peruskoulutukseltani olen teologian maisteri. Myös psykoterapiakoulutuksessani olen tutustunut pastoraalipsykologisiin kysymyksiin. Näin ollen ajattelen että myös hengelliset kysymykset voivat olla terapiassa voimavara.

Psykoanalyyttisessa eli psykodynaamisessa terapiassa terapeutti on usein aika passiivinen. Olen tästä huolimatta aika aktiivinen keskustelija. Ajattelen, että tämä edellyttää tarkkaa kuuntelemista.
Innovatiivisuuteni on vahvuuksiani.

About my therapy sessions

Tapamme olla suhteessa toisiin ihmisiin ilmenee kaikissa kohtaamissamme. Psykoanalyyttisena psykoterapeuttina työskentelen keskustellen. Näissä keskusteluissa tutkitaan asiakkaan tapaa olla suhteessa tässä ja nyt.
Tärkeitä työkaluja terapiassa ovat unet, sadut ja muut kertomukset. Vastaanotollani tutkimme yhdessä näitä kertomuksia. Näin asiakas voi löytää omat suhteessa olemisensa vaikeudet.

Issues often worked with
Processing my past Feeling bad Low self-esteem Subtance abuse/addiction Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Erityistason psykoanalyyttisen yksilöpsykoterapiatutkinnon suorittanut psykoterapeutti (Therapeia-säätiön koulutuskeskus / Itä-Suomen yliopisto 2013), teologian maisteri (Helsingin yliopisto 1991), Valviran rekisteröimä psykoterapeutti (2013), Kelan kuntoutuksen palveluntuottaja (2014), psykoterapiapalveluja Mäntsälässä tarjoava psykoterapeutti.
Psykoterapiatyöni ohella ja osin sen pohjana on työni rikostaustaisten kanssa sekä perheneuvojana.

Additional information

Psykoanalyyttisessa psykoterapiassa pidetään tärkeänä että asioille annetaan aikaa. Tämä tarkoittaa yleensä pidempiaikaista sitoutumista mielellään kaksi-kolme kertaa viikossa tapahtuvaan prosessiin. Myös lyhyempi ja harvemmin toteutuva terapia voi tulla kyseeseen. Terapian määrän ja keston ratkaisee itse kunkin yksilöllinen tarve.

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details