Home Page / Find Your Therapist / Marke Koskelin

Marke Koskelin

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
TURKU, TURKU
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Tarjoan psykologin keskustelukäyntejä ja työnohjausta yksilö-, pari- ja ryhmämuotoisesti. En valitettavasti tarjoa Kela-korvattavaa psykoterapiaa. Ota yhteyttä, jos kaipaat elämäntilanteesi jäsentelyä, apua mielialapulmiin tai elämänmuutokseen. Pohditaan yhdessä, mikä olisi avuksi!
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Psykologina ja työnohjaajana olen aktiivinen, dialogiin pyrkivä, voimavarakeskeinen toimija. Olen tehnyt psykologin työtä vuodesta 2008 alkaen, ja työskennellyt monenikäisten asiakkaiden ja monenlaisten mielenterveyden ja jaksamisen ongelmien parissa. Käytän työssäni keskustelun ohessa asiakkaan niin toivoessa toiminnallisia menetelmiä kuten kuvia ja rentoutusharjoituksia. Minulla on työterveyspsykologin ja työnohjaajan koulutus. Työssä jaksamiseen, työhön ja työyhteisöihin liittyvät asiat ovat siis minulle tuttuja. Olen työskennellyt sukupuoli-, seksuaali- ja suhdevähemmistöjen kanssa niin vapaaehtoistyössä kuin työni kautta. Lisäksi toimin aktiivisesti ympäristö- ja ihmisoikeustyössä vapaaehtoisena.

About my therapy sessions

Vastaanotollani käydään läpi asiakkaan tilannetta ja niitä asioita ja ongelmia, joita hän erityisesti haluaa yhdessä pohtia ja ratkaista. Ajatusten, tunteiden ja kokemusten käsittely on pääasiassa keskustelua ja pohdiskelua, jota ohjaavat asiakkaan asettamat tavoitteet. Asiakkaan niin toivoessa keskustelun ohessa voidaan käyttää apuna toiminnallisia ja luovia menetelmiä kuten kuvia, kehon tuntemusten havainnointia ja hengitys- ja rentoutusharjoituksia.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Neuropsychiatric patients Pain related difficulties
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani psykologi, joka on erikoistunut työterveyteen. Olen työskennellyt aikuisten kanssa terveyskeskuksessa ja kuntoutuksessa sekä työterveyspsykologina ja työnohjaajana työterveyshuollossa. Lasten, nuorten ja perheiden kanssa olen työskennellyt koulu- ja neuvolapsykologina.

First session price

0.00

Regular session price

95.00

Pricing details