Home Page / Find Your Therapist / Mari-Anne Talus-Uusitalo

Mari-Anne Talus-Uusitalo

In education Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Riihimäki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Groups Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen kognitiivista psykoterapiaa, olen käynyt ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen ja pohjakoulutukselta olen psyk sairaanhoitaja. En kavahda ongelmiasi olivatpa ne sitten isoja tai pieniä, ota rohkeasti yhteyttä. Minut tavoitat sähköpostilla mielensalat@gmail.com tai viestillä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Solution-oriented
Additional Training

Crisis and traumas Dialectical behavior therapy (DBT)

About me as a therapist

Terapeuttina olen läsnäoleva ja aktiivinen. Mielelläni tutkin yhdessä kanssasi elämäsi haasteita ja autan saavuttamaan tavoitteitasi. Olen suorapuheinen ja uteliaan tutkiva, kuitenkin sopivan jämpti. Mielelläni viljelen myös huumoria istunnoillani. Arvostan jokaista ihmistä omana yksilönään, kaikkihan me olemme uniikkeja juuri itsenämme. Uskon, että positiivinen elämänasenne näkyy myös työotteessani ja tavassani kohdata asiakkaat. Minun vahvuuteni terapeuttina on läsnäolon- ja kokonaisuuksien hahmottamisen taito. Olen myös persoonaltani sopivasti rauhallinen, mutta myös hersyvä.

About my therapy sessions

Kognitiivisen käyttäytymisterapian opiskelijana tutkin käyttäytymismalleja erilaisten menetelmien ja mittareiden avulla. Tavoitteena on tunnistaa millaiset käyttäytymismallit ovat haitallisia/ hyödyllisiä. Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneet istunnoissa, pyritään vahvitamaan sinun omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi esim. etsimällä uudenlaisia näkökulmia. Kognitiivinen käyttäytymisterapia ja ratkaisukeskeinen työote tukevat mukavasti toisiaan ja antaa enemmän mahdollisuuksia löytää keinoja juuri sinun tarpeisiisi. Tervetuloa keskustelemaan elämääsi liittyvistä kysymyksistä ja haasteista, esimerkiksi ihmissuhteista, elämänhaasteista, terveydestä, työstä, opiskelusta, tulevaisuudesta tai mitä sitten sinua askarruttaakaan. Olipa pulmasi sitten iso tai pieni ei kannata jäädä yksin miettimään.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Taustaltani olen psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, Dkt-ohjaaja (Dialektinen käyttäytymisterapia) ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Olen käynyt UWE-Bristolin järjestämän ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen aiemmin. Aiemmalta koulutukselta olen lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja. Lisäkoulutuksena olen käynyt kognitiivisen traumapsykoterapian perusteet. Kokemusta hoitotyöstä on karttunut jo n. 20-vuotta, eli monenlaista tarinaa olen nähnyt ja kuullut. aikuispsykiatriassa sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden parissa. Ratkaisukeskeisen terapian lisäksi sovellan työskentelyssäni myös kognitiivisen lähestymistavan ajatuksia ja menetelmiä. Nyt olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa.

Client group

Työskentelen nuorten aikuisten ja aikuisten parissa. Otan vastaan niin yksilöasiakkaista kuin parejakin. Erityistä mielenkiintoa koen elääntilannekriiseihin ja uupumuksiin liittyvissä asioissa. Tervetulleeksi kuitenkin toivotan sinut kriisin laadusta tai syystä huolimatta, uskon että meille saadaan yhteinen ja antoisa matka.

First session price

20.00

Regular session price

75.00

Pricing details

Yksilöterapia 75€/ 45min
Pariterapia 120€/ 90min