Home Page / Find Your Therapist / Mari-Anne Talus
In education Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Riihimäki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Groups Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Työotteeni on intgratiivinen ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen psykoterapia. Koulutusasiakkaiden kanssa kognitiivinen. Ovatpa ongelmiasi isoja tai pieniä, ota rohkeasti yhteyttä. Ajanvaraus ohjautuu Komppi Mehiläiseen tai kysy sähköpostitse mari-anne.talus-uusitalo@mehilainen.fi. Tervetuloa!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Solution-oriented
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Crisis and traumas

About me as a therapist

Terapeuttina olen läsnäoleva ja aktiivinen. Mielelläni tutkin yhdessä kanssasi elämäsi haasteita ja autan saavuttamaan tavoitteitasi. Olen suorapuheinen ja uteliaan tutkiva, kuitenkin sopivan jämpti. Mielelläni viljelen myös huumoria istunnoillani. Arvostan jokaista ihmistä omana yksilönään, kaikkihan me olemme uniikkeja juuri itsenämme. Uskon, että positiivinen elämänasenne näkyy myös työotteessani ja tavassani kohdata asiakkaat. Minun vahvuuteni terapeuttina on läsnäolon- ja kokonaisuuksien hahmottamisen taito. Olen persoonaltani rauhallisen ja hersyvän yhdistelmä. Lisäkoulutuksia on kertynyt mm. kognitiivisen traumapsykoterapian perusteista ja dialektisen käytäytymisterapian ohjaajana (DKT).

About my therapy sessions

Koulutusapsykoterapia asiakkaiden kanssa työtapa on kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT). Tavoitteena on tunnistaa millaiset käyttäytymismallit ovat haitallisia/ hyödyllisiä. Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneet istunnoissa, pyritään vahvitamaan sinun omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi esim. etsimällä uudenlaisia näkökulmia. Muutoin työotteeni on integratiivinen missä yhdistyy Kognitiivinen ja ratkaisukeskeinen psykoterapia. Mielestäni ne tukevat mukavasti toisiaan ja antaa enemmän mahdollisuuksia löytää keinoja juuri sinun tarpeisiisi. Tervetuloa keskustelemaan elämääsi liittyvistä kysymyksistä ja haasteista, esimerkiksi ihmissuhteista, elämänhaasteista, terveydestä, työstä, opiskelusta, tulevaisuudesta tai mitä sitten sinua askarruttaakaan. Olipa pulmasi sitten iso tai pieni ei kannata jäädä yksin miettimään.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Taustaltani olen psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, DKT-ohjaaja (Dialektinen käyttäytymisterapia) ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Olen käynyt UWE-Bristolin järjestämän ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen aiemmin. Aiemmalta koulutukselta olen lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja. Lisäkoulutuksena olen käynyt kognitiivisen traumapsykoterapian perusteet. Kokemusta hoitotyöstä on karttunut jo n. 20-vuotta, eli monenlaista tarinaa olen nähnyt ja kuullut. aikuispsykiatriassa sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden parissa. Ratkaisukeskeisen terapian lisäksi sovellan työskentelyssäni myös kognitiivisen lähestymistavan ajatuksia ja menetelmiä. parhaillaan käyn kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) psykoterapeuttikoulutusta.

Client group

Työskentelen nuorten ja aikuisten parissa. Otan vastaan niin yksilöasiakkaista. Erityistä mielenkiintoa koen elämäntilannekriiseihin ja uupumuksiin liittyvissä asioissa. Tervetulleeksi kuitenkin toivotan sinut kriisin laadusta tai syystä huolimatta, uskon, että meille saadaan yhteinen ja antoisa matka. Tällähetkellä teen pääasiassa lyhyterapioita mm. YTHS:n, työterveyden ja työelämäpalveluiden asiakkaille. Otan vastaan myös itsemaksavia yksilöasiakkaita sekä rajoitetusti koulutuspsykoterapia-asiakkaita.

First session price

75.00

Regular session price

109.00

Pricing details

Lyhytterapia 109€ / 45 min
Yksilöterapia 109€/ 45 min