Home Page / Find Your Therapist / Maarit Pietiläinen

Maarit Pietiläinen

In education Nurse, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Jyväskylä, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykoterapeuttikoulutettava ja tarjoan ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa ja koulutuslyhytpsykoterapiaa. Valmistun ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi 5/2024, jonka jälkeen tulen tarjoamaan omakustanteisen psykoterapian ohella myös Kela-psykoterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Työskentelen aina asiakaslähtöisesti. Minulle on ratkaisukeskeisenä koulutuspsykoterapeuttina tärkeää, että sinä koet tulevasi kuulluksi. Olen asiakkaalle tilaa antava ja kunnioittava, ihmisenä paljon elämää pohdiskeleva. Uskon, että elämässä on mahdollista edetä toivottuun suuntaan, muutostoiveet on vain ensin nähtävä. Ratkaisukeskeisessä koulutuspsykoterapiassa etenemme yhdessä kohti sitä suuntaa, minkä sinä tulet löytämään itsestäsi. Työskentely voi olla pidempikestoista koulutuspsykoterapiaa tai koulutuslyhytpsykoterapiaa. Jos olet oikeutettu Kela-psykoterapiaan ja pystyt alkuun käymään vastaanotolla omakustanteisesti, voimme aloitella terapiasuhdetta jo loppuvuodesta 2023.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Käytän työssäni ratkaisukeskeisiä psykoterapiamenetelmiä. Työskentelyssä korostuu voimavarakeskeisyys ja näkökulmien vaihtaminen. Ratkaisukeskeisyydessä pääpaino on nykyisyyden ja tulevaisuuden käsittelyssä, mutta se ei poissulje menneisyyden käsittelyä, voimme halutessasi käsitellä myös menneisyyttäsi. Koulutuspsykoterapiassa teemme yhdessä töitä, jotta sinä saavutat ne muutostoiveet ja tavoitteet, joita elämässäsi haluat. Vastaanotollani on rento ja lämmin tunnelma, voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet, joko paikan päälle tai etäyhteydellä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders
My professional background and knowledge

Työkokemusta minulla on vuosien ajalta laaja-alaisesti psykiatrian kentältä eri puolilta erilaisten mielenterveyteen liittyvien haasteiden parista; olen työskennellyt erikoissairaanhoidon psykiatrian eri osastoilla, akuuttipsykiatrilla ja tehnyt töitä mielenterveyskuntoutujien omaisten parissa sekä kuntoutujien kanssa psykiatrisissa asumiskuntoutusyksiköissä. Minulla on erityisosaamista OCD:stä.

Tarjoan myös käynti kerrallaan -tapaamisia sekä kohtaamisia hypnoterapeuttisella työotteella asiakkaan niin toivoessa.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.