Home Page / Find Your Therapist / Linda Ojanen

Linda Ojanen

Psychotherapist, Master of Arts (Education), Solution-oriented
Helsinki, Meilahti
Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen pahoillani, mutta Kelan kuntoutuspsykoterapian asiakaspaikkani ovat täynnä. Kohtaan asiakkaani lempeästi, tarkasti kuunnellen ja kannustaen. Muodostan asiakkaideni kanssa rakentavan yhteistyösuhteen ja autan puhumaan vaikeistakin asioista. Vastaanotto Helsingissä ja Tuusulan Hyrylässä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Haluan olla turvallinen, luotettava, toivoa herättävä ja eteenpäin vieviä keinoja tarjoava terapeutti.
Sinun toiveidesi ja ajatustesi kuunteleminen, niiden selkiytyminen ja tilanteen helpottuminen ovat pääasiallisia tavoitteitani koko työskentelyn ajan. Kiinnitän terapiassa erityistä huomiota siihen, että koet turvalliseksi kertoa vaikeimmistakin asioista. Tiedän, kuinka vaikeaa keskustelun aloittaminen voi olla ja autan sinua puhumaan sekä rakentamaan toiveidesi mukaisen tulevaisuuden näkymän, jota kohti lähdemme yhdessä kulkemaan.

About my therapy sessions

Työskentely vastaanotollani pohjautuu vankasti ajatukseen, että kaikki tiedot ja taidot asiakkaan asian edistämiseksi ja tilanteen parantamiseksi löytyvät asiakkaalta itseltään. Minun tehtäväni on auttaa niiden löytämisessä ja käyttöön ottamisessa. Vastaanotollani sinä olet tärkein ja saat kertoa asiastasi juuri sen verran kuin haluat. Työskentely on tulevaisuusorientoitunutta ja menneisyyteen keskittymisen sijaan käytämme hyödyksi niin läheltä kuin kauempaakin menneisyydestä löytyviä voimavaroja ja konkreettisia keinoja, joita valjastamme käyttöön toiveidesi mukaisen tulevaisuuden saavuttamiseksi. Kuuntelen sinua tarkasti ja kunnioittaen. Olen vilpittömän kiinnostunut sinun auttamisestasi. Yhdessä pyrimme muovaamaan yhteistyön sellaiseksi, että lähdet tapaamiselta joka kerran jälkeen ajatuksella, että käynti oli sinulle hyödyllinen. Toisaalta monesti myös yksi tapaaminenkin tuo riittävästi helpotusta tilanteeseen.

Issues often worked with
Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Processing my past Subtance abuse/addiction Eating disorders Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen tehnyt pitkään töitä perheiden kanssa ja vanhemmuuden tukeminen niin kasvatuksen kuin aikuisten vuorovaikutuksen vahvistamisen kautta ovat erityisesti mielenkiintoni kohteena.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Kelan kuntoutuspsykoterapia 95eur/45 min.

Pari- ja perhetapaamisten kestoksi suosittelen 90 minuutin aikaa. 190 eur/90 min.