Home Page / Find Your Therapist / Leija Santala

Leija Santala

In education Nurse, Integrative
Turku,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja olen työskennellyt nuorten ja aikuisten psykiatrian erikoissairaanhoidossa 8 vuoden ajan. Aloitin syksyllä -23 integratiivisen psykoterapeutin opinnot. Olen koulutukseltani myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Otan tällä hetkellä vastaan koulutusasiakkaita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Olen vierelläsi ollessasi vaikeassa elämäntilanteessa jossa kaipaat tukea ja ymmärrystä, tai jos haluat selkeyttää omia ajatuksiasi niitä yhdessä tutkien.
Pysähdyn kanssasi pohtimaan syitä tuntemusten takana ja keinoja niiden kanssa selviytymiseen.
Elämäntapahtumat vaikuttavat jokaiseen eri tavalla, sinun kokemuksesi on kuulemisen ja tuen arvoinen.
Minusta on tärkeää, että olosi on luottavainen ja hyväksytty.

About my therapy sessions

Alussa tutkimme ja tutustumme sinulle tärkeisiin ja ehkä kipeisiinkin aiheisiin, joiden olet huomannut häiritsevän elämääsi.
Aiheet voivat nousta lapsuudestasi, aiemmista vaikeista kokemuksista tai tällä hetkellä olevasta vaikeasta elämäntilanteesta.
Katsomme yhdessä, millaiset keinot voisivat auttaa sinua ja sovimme yhdessä tavoitteet joita kohti etenemme. Tarkastelemme välillä miltä matka tuntuu, ja tarpeen mukaan muutamme toimintaa niin, että se tuntuu sinusta edelleen turvalliselta ja luontevalta.
Vaikeiden asioiden esiin nostaminen on haastavaa ja ajoittain uuvuttavaa, mutta oleellinen osa muutosta ja itsesi ymmärtämistä myötätuntoa unohtamatta. Olemme matkalla yhdessä, joten osallistun aktiivisesti kysellen ja keskustellen kanssasi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
First session price

45.00

Regular session price

50.00

Pricing details