Home Page / Find Your Therapist / Kukka Saari

Kukka Saari

In education Public health nurse, Cognitive
Nurmijärvi, Klaukkala
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja ja opiskelen kognitiiviis-integratiiviseksi psykoterapeutiksi sis. hypnoterapiaa. Minulla on pitkä kokemus eri-ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä. Voit tulla vastaanotolleni tarvitset sitten lyhyttä (esim. 3-5 käyntiä) tai pidempiaikaista hoitoa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
Additional Training

Hypnosis

About me as a therapist

Terapeuttina olen positiivinen, helposti lähestyttävä, kuunteleva ja aktiivinen. Osaan antaa myös tilaa asiakkaan omaan kerrontaan ja toivonkin, että tavoitamme vastaanotollani hyvän, luottamuksellisen tilan, jossa voit vapaasti puhua asioistasi. Tärkeintä terapiassa on hyvän yhteistyösuhteen rakentaminen, tämän pohjalta on hyvä lähteä työskentelemään toivomasi muutoksen parissa.

About my therapy sessions

Työskentelyn alussa käymme tilannettasi läpi ja asetamme tavoitteita, joita kohti lähdemme työskentelemään. Jokaisen asiakkaan kohdalla mietitään juuri siihen tilanteeseen parhaiten sopivat menetelmät. Tarkastelemme ajoittain edistymistäsi näiden tavoitteiden kautta ja tarvittaessa muokkaamme niitä uusiksi.
Istunnoilla mm. käydään läpi asiakkaan elämänhistoriaa ja keskustellaan tunteista ja ajatuksista. Voimme tehdä myös mielikuvaharjoituksia tai hengitys-/rentoutusharjoituksia. Saatan myös antaa istuntojen väliin itsenäisiä harjoituksia kotona tehtäväksi, näistä sovitaan aina yhdessä.
Työskentelyni perustuu kognitiivisen psykoterapian menetelmiin, sovellettuna aina senhetkiseen tilanteeseen sopivaksi. Joskus on vain tärkeää antaa tilaa asiakkaan omaehtoiselle kerronnalle. Tilanteeseen sopivasti ja halutessasi, voimme myös työskennellä hypnoterapeuttisella työotteella.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Treatment of physical illness Hurting yourself Phobia/fear
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Peruskoulutukseltani olen terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja ja työskennellyt äitiys- ja lastenneuvolassa perheiden parissa yli 20 vuotta. Lisäksi työskentelen nuorten aikuisten mielenterveyden parissa opiskeluterveydenhuollossa.
Työssäni olen kouluttautunut Stressless-ryhmänohjaajaksi (HOT-hyväksymis- ja omistautumisterapia-menetelmin), lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnot 2020 (IASTI sertifiointi).
Kokemukseni kautta on karttunut laaja ymmärrys/ kokemus eri-ikäisten ihmisten elämän tilanteista ja mielenterveyden haasteista.

Client group

Työskentelen aikuisten (yli 18v.) kanssa.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Koulutuspsykoterapia opintojen ajan:
45 min/ 65€
60 min/ 80€ Ota yhteyttä yhteydeottolomakkeella.
90min/ 110€ Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.